Az Ellenzéki Összefogás pártjai miért képtelenek érdemben megszólítani a vidéken élő emberek zömét?
10.
Mondod te, aki a "nagykanizsai" és "debreceni" szavakat helytelenül írta le, egy a vidéki embereket támadó hozzászólásában. Ez igen, ezzel a lendülettel helyet is kaphatsz a listájukon. Igaz veszíteni fogsz, de majd rálehet fogni az időjárásra, meg a náci falusiakra.
#11 Megfogtad a lényeget. :) Gondolom úgysem hiszed el, hogy a telefon autocorrect átjavítja, úgyhogy maradjunk annyiban, helytelenül írom a települések neveit. Bár ez azért nem hatalmas helyesírási hiba, de legyen.
Egyik kommentemben sem támadtam, vagy szidtam a vidéki embereket. Valamiért elsiklott a fejed felett, hogy én is vidéki vagyok. Vidékibb, mint te, mert én egy 300 fős kisközségben lakom, ahol mindenki ismer mindenkit.
Ezzel a vehemenciával és társalgási stílussal továbbra is pont azt a sztereotípiát erősíted, ami ellen lázadozol.
12.
...te beszélsz "a lényeg megfogásáról", aki kizárólag abba kötött bele az előbb, hogy kigúnyoltam a nagyszerű összefogás nevét?
Vagy legalábbis annak mondod magad, ami ellenőrizhetetlen egy anonim fórumon. 300 fős kisközség, hát persze. A gyakorin mindig sok az ilyen érdekes "véletlen".
Mondjuk a másik kérdés, hogy annyira lenézed a településed - miért élsz ott? Ja, mert a trollkodás ezt a történetet kívánja meg.
#12 Kapospulán élek, nyugodtan nézz utána a településnek.
Azért ragadtam ki az összefosást, mert egy emberről nagyon sokat elárul, hogy hogyan viselkedik azzal/azokkal, akivel/akikkel nem ért egyet. Ha valaki lesajnálóan, sőt sértően nyilvánul meg a másikról, az túl okos nem lehet.
Sosem mondtam, hogy lenézem a településem. Szeretek ott élni. Ettől függetlenül az ott élők többsége nem foglalkozik aktívan a politikával és megelékszik azzal, amit a helyi lapban és a tv-ben lát/hall. Nincs ingerük arra, hogy több forrásból tájékozódjanak.
15.
Ezért kellett volna az ellenzéknek egy saját televízió. Annak idején a Fityisznek volt, pontosabban megcsinálta magának, így teljesen mindegy volt, mit cincog Baló az M1-en, meg mit "poénkodik" Havas a Heti Hetesben - a Hír TV-n eladhatták magukat.
Az ellenzék előtt is ott a lehetőség, hogy saját csatornát indítsanak. Ehelyett még azzal sem tudtak mit kezdeni, ami volt nekik (ATV) és nagyrészt eladták azt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!