Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Ellenzéki Összefogás...

Az Ellenzéki Összefogás pártjai miért képtelenek érdemben megszólítani a vidéken élő emberek zömét?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 21. 08:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10.

Mondod te, aki a "nagykanizsai" és "debreceni" szavakat helytelenül írta le, egy a vidéki embereket támadó hozzászólásában. Ez igen, ezzel a lendülettel helyet is kaphatsz a listájukon. Igaz veszíteni fogsz, de majd rálehet fogni az időjárásra, meg a náci falusiakra.

2022. ápr. 21. 10:23
 12/17 anonim ***** válasza:

#11 Megfogtad a lényeget. :) Gondolom úgysem hiszed el, hogy a telefon autocorrect átjavítja, úgyhogy maradjunk annyiban, helytelenül írom a települések neveit. Bár ez azért nem hatalmas helyesírási hiba, de legyen.

Egyik kommentemben sem támadtam, vagy szidtam a vidéki embereket. Valamiért elsiklott a fejed felett, hogy én is vidéki vagyok. Vidékibb, mint te, mert én egy 300 fős kisközségben lakom, ahol mindenki ismer mindenkit.

Ezzel a vehemenciával és társalgási stílussal továbbra is pont azt a sztereotípiát erősíted, ami ellen lázadozol.

2022. ápr. 21. 10:39
 13/17 anonim ***** válasza:

12.

...te beszélsz "a lényeg megfogásáról", aki kizárólag abba kötött bele az előbb, hogy kigúnyoltam a nagyszerű összefogás nevét?

Vagy legalábbis annak mondod magad, ami ellenőrizhetetlen egy anonim fórumon. 300 fős kisközség, hát persze. A gyakorin mindig sok az ilyen érdekes "véletlen".

Mondjuk a másik kérdés, hogy annyira lenézed a településed - miért élsz ott? Ja, mert a trollkodás ezt a történetet kívánja meg.

2022. ápr. 21. 10:48
 14/17 anonim ***** válasza:

#12 Kapospulán élek, nyugodtan nézz utána a településnek.

Azért ragadtam ki az összefosást, mert egy emberről nagyon sokat elárul, hogy hogyan viselkedik azzal/azokkal, akivel/akikkel nem ért egyet. Ha valaki lesajnálóan, sőt sértően nyilvánul meg a másikról, az túl okos nem lehet.

Sosem mondtam, hogy lenézem a településem. Szeretek ott élni. Ettől függetlenül az ott élők többsége nem foglalkozik aktívan a politikával és megelékszik azzal, amit a helyi lapban és a tv-ben lát/hall. Nincs ingerük arra, hogy több forrásból tájékozódjanak.

2022. ápr. 21. 11:29
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán lehet őket megszólítani, amíg elhiszik az M1 híreket meg a helyi lapokból is az ömlik rájuk, hogyha az ellenzék győz, háború lesz, katonákat küldenek már másnap a háborúba stb. Olyan ismerősöm is elhitte ezt, aki egyébként nem buta. Utána már hiába magyarázza valaki, hogy ez a videó meg lett vágva, nem igaz. Ők már a hazugságban hisznek és a többi csak magyarázkodás nekik. A fővárosban is akadnak sokan, akik bedőlnek ennek.
2022. ápr. 21. 11:42
 16/17 anonim ***** válasza:

15.

Ezért kellett volna az ellenzéknek egy saját televízió. Annak idején a Fityisznek volt, pontosabban megcsinálta magának, így teljesen mindegy volt, mit cincog Baló az M1-en, meg mit "poénkodik" Havas a Heti Hetesben - a Hír TV-n eladhatták magukat.

Az ellenzék előtt is ott a lehetőség, hogy saját csatornát indítsanak. Ehelyett még azzal sem tudtak mit kezdeni, ami volt nekik (ATV) és nagyrészt eladták azt is.

2022. ápr. 21. 11:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert városi sz*rok, akik nem értenek, csak a városi nyelvhez.
2022. máj. 2. 19:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!