Gyurcsány Ferenc ebből is jól fog kijönni? Tulajdonképpen övé lesz az egyedüli mérhető baloldali párt a parlamentben. A momentum, párbeszéd, MSZP, csak a gazdatestet használta ki.
Távol áll tőlem a Mi Hazánk, mert DK-s vagyok, de egy valamiben igazuk volt.
Csak a Fidesznek, DK-nak, és a Mi Hazánknak van annyi támogatója, hogy önállóan a parlamentbe tudnak jutni.
Én is DK-s vagyok, ha jók a megérzéseim, 2026-ban önállóan indulva is elérnek majd egy 30-40% közti eredményt, igen, mert a Fidesszel szemben az egyedüli alternatíva amely teljes mértékben az ellentétük. Azt testesíti meg, milyen nyugatias lehetne Mo., ha nem a Fidesz lenne.
Amúgy, aki mindig Gyurcsányoz, hogy miatta nem tudnak győzni, az hagyja abba a Gyurcsányozást és kezdjen el melózni. Pártot építeni meló, és ha nem melóznak rajta, mint Feri, akkor úgy járnak. Meg is érdemlik.
1#
Ez már olyan mértékű önnyugtatgatás ami nagyon nem egészséges
Jól fog kijönni.
De ő nem gazdatest. Ő a nagy hal, ami megeszi a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!