Aki az ellenzéki összefogásra szavazott, miért nem választotta inkább a Mi Hazánkat, ha nem akart a Fideszre voksolni?
Figyelt kérdés
Pedig így még távolabb lehetett volna tartani a Parlamenttől Gyurcsányékat. Meg az MHM amúgy is egy világos egyértelmű értékrendet közvetítő, hiteles párt, akik a baloldallal ellentétben nem csapták be szavazóikat. Az ellenzékieknek legközelebb jobban meg kellene gondolni ezt a választást, nem csak indulatból szavazni.2022. ápr. 20. 20:32
2/12 anonim válasza:
Mert nem vagyok jobbos azért, és előbb szavaznék a Fideszre mint a Mi Hazánkra.
3/12 anonim válasza:
Én jobboldali vagyok, de még így sem szavaznék semmi esetre sem rájuk. Elég volt a szélsőségekből.
4/12 anonim válasza:
Mert sosem csiptem a nacionalistakat. Torokgyuszi Laci meg amugy is eleg fasiszta vonalon mozog.
5/12 Molyember válasza:
A Mi Hazánk azoknak való, akiknek túl összetett a Fidesz kommunikációja. Ha csak ez a kettő lenne, és muszáj szavazni, akkor inkább a Fidesz.
Igazából a Mi Hazánk eredménye még a fideszes kétharmadnál is rosszabb. A fideszeseket már megszoktuk, olyanok, amilyenek, de hogy ennyi náci legyen az országban, azt nem gondoltam volna.
6/12 anonim válasza:
Lesz több is, kedves 6-os. 1488
7/12 anonim válasza:
Hát igen értelmi szintetek megrekedt 1488-ban ... xd
8/12 anonim válasza:
Mert konteos, vírustagadó, orosz barát hazaárulók.
9/12 anonim válasza:
Mert erős a gyanú, hogy a mi hazánk a fidesz fiókpártja.
Másrészt a szovjet barátságuk.
10/12 anonim válasza:
Azért itt jól látszik hogy miért nem a Mi Hazánkra szavaztak. Komoly agymosást végzett a kormánypárti és az ellenzéki összefogás propaganda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!