Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezt most komolyan gondolták a...

Ezt most komolyan gondolták a felvételen szereplő emberek vagy ez csak valamiféle humor?

Figyelt kérdés

[link]

Micsoda "borzalom" ebben az országban létezni...

2022. ápr. 20. 12:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Komolyan mondom, nyugodtan mehetnek.... egyik sem fog hiányozni....
2022. ápr. 20. 12:15
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Borzalmas volt. Én amikor megláttam hogy 2/3-ad lesz és alatta a csíkot rögtön be is pisiltem az ágyikóba. Amikor láttam a listás panelen, hogy a Mi Gatyánk is bejutott, jött a kaksi is. Nem maradt a szexre semmi 😢
2022. ápr. 20. 12:16
 3/15 anonim ***** válasza:
96%

Miért lenne humor? Vannak emberek, akiknek nem tetszik az irány...

Ettől függetlenül csak egy tört részük fog lelépni.

2022. ápr. 20. 12:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Most nem feltétlenül a lelépésre gondoltam vagy az irány minőségére. Nem tetszik nekik, oké. De ettől lelkibetegnek lenni, meg hogy mekkora megrázkódtatást okozott az eredmény, hát...
2022. ápr. 20. 12:25
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Most gondolj bele fordított irányban. Nyer egy nárcisztikus pszichopata, aki leszerencsétlenezte az ország 80%-át. Jönnek a migránsok, jönnek az lmbtq-sok óvodákba. Mennének a fegyverek, katonák? ukránba. Milyen félelmetes lenne már ez?

Örülj, hogy a béke és a normalitás nyert, mert a lakosság józan maradt!

2022. ápr. 20. 12:29
 6/15 anonim ***** válasza:
47%

Hú, ezek a hozzászólók kegyetlenek a videó alatt :D Micsoda nyomorult fosdarabokkal van tele az ország...na ja, a széljobber hordától mi mást is várnánk.

Ha esetleg nem komolyan gondolják, és csak valami olyan humorról van szó, amelynek megértéséhez én nem vagyok elég intelligens, hát elnézést kérek.

2022. ápr. 20. 12:31
 7/15 A kérdező kommentje:

"Micsoda nyomorult fosdarabokkal van tele az ország..."

Igen, pont ezek látszanak a felvételen.

"Örülj, hogy a béke és a normalitás nyert, mert a lakosság józan maradt!"

Na ennek viszont mindannyian örülhetünk.

2022. ápr. 20. 12:35
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Hiába mentegeted a széljobbos óltársaidat, mindannyian megvetünk titeket. Természetesen azért látszatra megadjuk a tiszteletet, nem lenne szerencsés, ha hirtelen tömegesen lelépnétek csövezni a német pályaudvarra...ki hozná akkor a darabszámot a gyárakban?
2022. ápr. 20. 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem valóban az lenne a legjobb, ha elmennének ezek az emberek. Látható hogy ezeknek az entitásoknak az életükben messze a legfontosabb az LMBTQ. Talán még a saját nemüket is most keresik csak. Van választás! Nem kell ebből az országból is lepusztult liberális fészket csinálni, van elég nyugaton. Menjenek oda. Ott ők is boldogok lesznek; megélhetik a lipstic-pszeudo-pánsexualitásuk az aktuális genderben és mi is nyugodtabban leszünk, ha nem kell nézni ilyen ajvékolást. Csak arra kérem őket ne szavazzanak továbbra is ide, mert nem ide adóznak. 👍
2022. ápr. 20. 13:20
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 Mert a Mi Gatyánk munkanélküli szavazói biztosan sokat adóznak :D
2022. ápr. 20. 13:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!