Mit szóltok hozzá, hogy mzp összehozta a rendszerváltás utáni legnagyobb bukást? Ugye ekkorát még Gyurcsány és Vona se zakózott.
#20 Már előtte is 2x, 3x olcsóbb volt itthon a gáz, mint sok helyen Európában, most meg pláne, szerintem ez nem rossz dolog. Nyilván kampányolni fog minden eszközzel a Fidesz, amivel csak tud ezt csinálja az összes párt aki szavazatot akar szerezni, erre nem te jöttél most rá. Jó talán kivéve az összefogás akik az emberek igényeivel teljesen ellentétes dolgokat képes kijelenteni.
Ezt az összellenzéki konszenzust meg hagyjuk már. Miben van konszenzus szerinted? Paksban, határkerítésben, háborúval kapcsolatosan, bevándorlásban, rezsicsökkentésben teljesen ellentétes dolgokat állítanak, néha ugyanazok a vezetők. Ezért nem értettem, hogy aki rájuk szavazott, az a O1G kivételével honnan tudta, hogy mely állítások fognak megvalósulni?
#21: Sok mindenben nem volt konszenzus, de éppenséggel ebben a gázvásárlási témában az volt.
Egyébként volt egy összegyúrt programjuk, az lehetett volna mindenkinek iránymutató, nem hinném, hogy lényegesen eltértek volna tőle.
Ellentétek ettől függetlenül lettek volna az biztos, nem is kevés. De nem a gázellátás kapcsán.
#21: "Nyilván kampányolni fog minden eszközzel a Fidesz, amivel csak tud ezt csinálja az összes párt aki szavazatot akar szerezni, erre nem te jöttél most rá."
Kampányolni lehet, érthető, hogy mindenki a legjobb képben tünteti fel magát, de az viszont már nekem nem fér bele, hogy becsapjuk az embereket. Azzal, hogy azt mondták, hogy MZP eltörölné a rezsicsökkentést, egyúttal azt is üzenték, hogy ők nem törölnék el. Ha ezt mégis megteszik, azzal hiteltelenné válnak.
#23 Mire kéne gondolni, mikor Márki arról beszélt, hogy ostobaság, hülyeség volt így rezsit csökkenteni, mikor arról papol, hogy fogyassz kevesebbet, emellett egy csomó balos ellenzéki politikus is, mind ma, mind mikor kormányon voltak, folyamatosan a rezsicsökkentést ekézték? Erre ráépíteni egy olyan kampányt, hogy az ellenzék eltörölné a rezsicsökkentést szerintem nem akkora nagy csúsztatás, mert kinézném belőlük én is.
Amúgy ha ez ennyire felháborított téged, akkor remélem azon is kiakadtál, mikor MZP bemegy az M1-be, és az 5 perc nagy részében arról beszél, hogy ma Magyarország egyenesen szállít fegyvereket Ukrajnába, ami meg se közelíti - az előzővel ellentétben - a valóságot, amiről még a balos telex is írt egy cikket.
23.
Mzp annyi baromságot beszélt, annyi önellentmondásba keveredett napi szinten, hogy magáról állít ki szegénységi bizonyítványt, aki mentegetni próbálja. Mzp alkalmatlan.
Ezt a saját szövetségesei is tudták, a választási éjszakáján már nem is titkolták.
A fidesz meg csak kényelmesen lecsapdosta a mindennapi magas labdát.
Engedjétek el a hibbant márkit, jobbsn jártok.
#24: De én most azt írtam, hogy azzal, hogy azt mondták, hogy eltörölné, egyúttal azt is üzenték, hogy ők, a Fidesz a jó választás, mert ők viszont nem törölnék el. Ez viszont már elég nagy félrevezetés.
"Amúgy ha ez ennyire felháborított téged, akkor remélem azon is kiakadtál, mikor MZP bemegy az M1-be, és az 5 perc nagy részében arról beszél, hogy ma Magyarország egyenesen szállít fegyvereket Ukrajnába, ami meg se közelíti - az előzővel ellentétben - a valóságot, amiről még a balos telex is írt egy cikket."
Igen, azon is kiakadtam. A különbség csak annyi, hogy ez egyszer szerepelt az M1-en reggel 7:55-kor, míg a többi kormánypropagandát 0-24 szajkózták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!