Orbán Viktor újabb 2/3-os győzelmét követően Donáth Anna lett a legnépszerűbb ellenzéki politikus. Az ellenzék jövője szempontjából mindez mit jelent?
Figyelt kérdés
100-as skálán az eredmények:
Orbán Viktor 58
Donáth Anna 29
Karácsony Gergely 28
Jakab Péter 25
Toroczkai László 25
Dobrev Klára 25
Márki-Zay Péter 24
Gyurcsány Ferenc 13
2022. ápr. 19. 15:29
1/10 anonim válasza:
Úgy látszik jót tett neki, hogy ki mert állni a választás után a közönség elé
2/10 anonim válasza:
A számokat nézve talán helyesebb "az ellenzék legkevésbé népszerűtlen politikusa" kifejezést használni.
3/10 anonim válasza:
Az ellenzék jövöje szempontjából semmit nem jelent.
4/10 anonim válasza:
Donáth mindig is egy korrekt kellemes politikus volt.
Az már csak hab a tortán a legdögösebb politikusnő.
5/10 anonim válasza:
És ez mindent el is mond az ellenzéki politikusnőkről... :DDD
6/10 anonim válasza:
Nyalnám 👅 el is fenekelhetne 🧹 megtaposhatna tűsarkúval 👠
7/10 anonim válasza:
4. Nem raktad túl magasra a lécet.
8/10 anonim válasza:
Ha már ilyen Donáth Annák kerülnek előre jobb híján, az azt jelenti, hogy nagy a válság ellenzéki oldalon. Az ellenzéken belül 3,4%-ot érő FeGyőr másodhegedűse, ezen nincs mit szépítgetni, egy Zs. kategóriás politikusnő. Esélyt megérdemel, de szkeptikus vagyok, szerintem gyenge vezető.
9/10 anonim válasza:
Nekem szimpatikus. Egy szocdem pártot akar csinálni a momentumból. Kellene nagyon egy balos párt ami nem dk és mszp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!