Szerinted ki most a legnépszerűbb ellenzéki politikus?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 18:20
A kérdező szavazást indított:
Dobrev Klára
Karácsony Gergely
Jakab Péter
más
28 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szerintem meg Orbán, minden intézkedésével csak előrébb hozza a kormányváltást.
2/5 A kérdező kommentje:
Jakab Péter annak ellenére népszerű hogy megszavazta a pedofil törvényt?
2021. jún. 18. 18:30
4/5 anonim válasza:
2-es nem minden szar, amit a Fidesz kitalál. Csak az idióták állnak úgy hozzá bármelyik párthoz, hogy ha ők mondják, akkor az csak szar lehet, bármi is legyen. Nekem pl. jó pár dolog bacca a szemem a Fidesznél, de ez pl olyan, ami nem, sőt. Elég sok olyan is van, amivel NAGYON egyetértek (ez, nem kell hagyni a gazdasági bevándorlókat, nem kell benyalni tövig az EU-nak, nem kell alanyi jogon járó pénzeket emelni, hogy a cigók a szaporodásból jobban éljenek stb.) és akkor az ellenzék az mindnél, mindig rinyál. És mivel én amúgy is jól élek, így engem az nem motivál, hogy háta nem leszek csóró egy új kormány alatt… nekem ezek megmondom őszintén fontosabbak, mint az, hogy zavar, mert zavar a stadion, az urizálás, a Rogán nőjének földügye, hogy zöldebbnek kellene lenni stb. DE amíg az ellenzék ilyen alapvető dolgoknál kizárólag ajvékol addig úgy vagyok vele, hogy na, inkább ezek, köszi! De mikor megszavaz pl Jakab egy ilyet, akkor úgy vagyok vele, hogy hoppá, hadd nézzem csak, lehet van alternatíva?!
5/5 anonim válasza:
Szerintem Hadházy a legnépszerűbb a teljes ellenzék körében.
Nekem meg MZP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!