Az ellenzékiek hogy gondolhatták komolyan azt, hogy a pártok külön-külön mért támogatottságát simán összeadhatják és így majd legyőzik a Fideszt?
Emlékszem az előválasztás előtt sohasem a közös listára kérdeztek rá, hanem az egyes pártok támogatottságára majd ezeket „mechanikusan” összeadták, s így az a kép rajzolódott ki hogy 3-4% lemaradásban vannak mindössze.
Ráadásul a Jobbikot irreálisan felülmérték, 14-16%-ot mértek Jakab pártjának az előválasztás előtt, holott 2019-ben az EP-választáson mindössze 6%-ot kaptak.
"És elhiszitek, hogy a #9es full elhiszi magáról, hogy ő mekkora értelmiségi és mindenki más hogy meg van vezetve?"
Miért írta le más is, hogy nekem ad igazat, ha annyira tévedek? Nagyon cuki, ahogy megpróbálod megmagyarázni, hogy egyedül én vagyok hülye, de láthatóan más szerint is teljesen reális, amit mondtam.
Arról meg ne beszéljünk, hogy a történelem során is rendszeresen volt olyan, hogy EGY valaki tudta az igazat és ezért pl. az egyház megpróbálta máglyán elégetni.
Még a történelem is engem igazol. :DDD
"Van egy olyan szint, amikor nincs értelme győzködni téged"
Egyébként értelmi fogyatékos vagy? Pont arról van szó, hogy senki se győzködött és ilyenkor derül ki, hogy valójában kinek mennyi esze van.
De jó, akkor felteszem máshogy a kérdést. Ha szerinted nincsenek megvezetve a fideszes szavazók és tényleg érvekkel meg lehetne őket győzni emiatt, akkor miért nem lehet szerinted pl. engem? Ha én meggyőzhetetlen elvakult ember vagyok, akkor ez simán igaz lehet a fideszes szavazókra.
"Azért az, hogy összefog a moslék"
Ez nem tudom mit jelent, a fidesz eddig is együtt indult és nála nagyobb moslék nincs.
"a Fidesz a legnagyobb 2/3-át húzza be, te meg képes vagy leírni, hogy ha két dolgot másképp csinált volna az ellenzék, akkor 2/3-dal nyert volna, az több mint párhuzamos valóság."
Te mellesleg tényleg ilyen ostoba vagy? Két ok miatt is, de az egyik elnézhetőbb.
A fidesz nem a legnagyobb 2/3-át hozta, ez tény. 2010-ben jobban szerepelt. Most a parlamenti helyek 67.8%-át hozták, 2010-ben pedig 68% felett voltak.
Ez az elnézhetőbb, de ebből is látszik, hogy hazudsz.
A másik, még a fidesz sem tagadja, hogy a győztesnek kedvez a rendszere. Ha az ellenzék tábora marad, akkor két egyforma táborról beszélünk alapból. Ehhez jött volna még egy félmillió ember, ami 5+ milliós részvételnél kicsit kevesebb, mint 10%.
Még ha kivonom a mihazánkat, akkor is a fideszre vert volna az ellenzék így egy jó 5%-ot.
A fidesz 2014-ben 45%-kal szerzett 2/3-ot, vagyis még 50% sem kellene elméletben, viszont a ezekkel a számokkal az ellenzéknek meg lett volna.
Kiszámolhatom konkrétan, de valami olyasmiről beszélünk, hogy a mihazánk 5%-ot kapott volna, az ellenzék 50%-ot és a fidesz 45%-ot.
Ezekkel a számokkal pedig ellenzéki 2/3 lenne. Ez tény.
Ez nem ideológiai kérdés, hanem matematika, amiből láthatóan te megbuktál.
"próbáld már meg ne beégetni magadat a hülyeségeiddel, vérzik az ember szeme ahogy olvassa a firkálmányodat"
Igen, a magyartalan mondatodat viszont gyönyörű olvasni. :DDD
"Pl ne írj már le olyat, hogy nap méretű aszteroida mert az f@szság, bár úgy minden más is amit megpróbáltál itt kiokoskodni magadból."
Te írtad le, nem én, de tényleg f*szság, amit írtál.
Az aszteroida kisbolyót jelent, így ha Napnál nagyobb lenne, akkor nem beszélhetünk kisbolygó méretről.
Én a meteorról beszéltem, amit nem szabad összekeverni a meteroiddal sem. És most idézek neked, mivel túl ostoba vagy, hogy utána nézz:
"A meteor, known colloquially as a shooting star or falling star, is the visible passage of a glowing meteoroid, micrometeoroid, comet or asteroid through Earth's atmosphere"
Vagyis a meteor kb. bármekkora lehet.
Azért mert retardált vagy, még más nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!