Nem szúr szemet senkinek Budapesten az önkormányzatok látványos serénykedése az utóbbi hónapban?
Figyelt kérdés
Munkagépek - HADA - felvonultatva, közmunkások (?) / kertészek (?)... Avargyűjtés... Lombvágás...
Ez a "felerősödő szociális érzékenység szakasza" lenne már?
2010. szept. 15. 21:39
1/6 anonim válasza:
Nem gondoltál esetleg arra, hogy megjött az ősz, és ezeket a munkákat általában ilyenkor szokás elvégezni?
Össze kell gyűjteni azt a levelet, ha van választás, ha nincs.
2/6 anonim válasza:
Nem vagyok budapesti, de itt is szokták tavasszal és ősszel rendbe rakni a parkokat, kerteket. Még az autóutak mellett is levágják a sövényt. Lehet, hogy köze van a választáshoz, de nem hiszem, hogy ez nagyban befolyásolná a választás kimenetelét.
3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy érzékelem, hogy sokkal nagyobb a sürgés-forgás, mint ahogyan az ősszel lenni szokott, - bár ln sem vagyok tévedhetetlen.
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 15. 22:18
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy egyesek kicsit rájátszanak a választások miatt, de a mi kerületünkben pl. nincs nagyobb serénykedés, mint más ősszel, én is budapesti vagyok. Annyi rendkívüli volt, hogy mivel most anyukám sulija 100 éves lett, ezért itt tartották a kerületi évnyitót, meg nagy ünnepség volt, dehát 1-szer 100 éves a suli. :-)
5/6 anonim válasza:
Itt a kátyúkat jelölték meg festékkel de ez volt áprilisban is, aztán az olyan helyeken megcsinálták ahol sokan látják boltok előtt a többit meg úgy hagyták.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzéseket!
2010. szept. 16. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!