Hogyan kerülhetnék közelebbi kapcsolatba Toroczkai Lászlóval? Lépjek be a pártba? Hogyan tudok ott a közelébe kerülni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem, szerelmes vagyok. :3
28/L
2022. ápr. 18. 21:43
1/7 anonim válasza:
Lépj be a pártba, járj el a rendezvényeikre, legyél lelkes, vállalj pártmunkát.
Toroczkai néhány éve elvált, nem tudom, azóta van-e tartós kapcsolata. De még ha van is, biztos "rugalmasan" kezelné, és adna pár kellemes órát neked is. ;-)
3/7 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik!
Mi az a pártmunka?
Ha jól tudom 300e szavazatot kapott, ami szerintem nagyrészt vidéki. Pesten kevesen lehetünk, főleg fiatalok.... így látok egy kis esélyt magamnak. :D
2022. ápr. 18. 21:58
4/7 A kérdező kommentje:
Én a Mammut mellett lakom, imádom a pezsgő belvárost, a világért se hagynám el a kerületet, tehát a költözés nem opció.
2022. ápr. 18. 22:01
5/7 anonim válasza:
"Mi az a pártmunka?"
Azt majd megmondják ők.
Ott vagy az irodájukban, mondjuk egy párttaggyűlésen, és utána megkérdezed, mit tehetsz a párt érdekében.
6/7 anonim válasza:
#4 Akkor neked nem való Toroczkai.Ő például a nyugodt, tanyasi életet szereti ásotthalmon.Budapestre csak muszájból költözik.
7/7 anonim válasza:
Évek óta van új párja, vele költözik Budapestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!