Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ekkora szerencséje van?

Tényleg ekkora szerencséje van?

Figyelt kérdés

2018 Migráció ellenes kampány 2/3

2022 Hazug háború ellenes kampány, mi békét akarunk, az ellenzék háborút 2/3+

2026.-ban mi lesz? Jönnek a földönkívüliek, vagy megint nyernek mert megint jön valami globális dolog ami miatt most már nem 2/3 hanem 4/5 is lesz, az itt maradt IQ bajnokoknak köszönhetően?

2022. ápr. 18. 18:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

19;17

Mosolyoghatsz, de annál nagyobbat lehet esni, ugye tudod?

2022. ápr. 18. 19:20
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
11: több mint egy évtizede ezt a mantrát hallgatjuk... 🤥🤡
2022. ápr. 18. 21:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Tőlem biztosan nem, mert 12 éve nem is szavazhattam, sőt még később sem, azt is elmondom hogy idén nem is mentem el, de ha 3 hónappal ezelőtt lett volna választás az X rátok ment volna, de azóta sok minden változott.
2022. ápr. 18. 21:49
 14/15 anonim ***** válasza:
13: a kérdésed alapján full kamu amit írsz, de tegyük fel elhiszem: mi változott, ami miatt már nem oda ment volna az X?
2022. ápr. 18. 21:55
 15/15 A kérdező kommentje:

21:55

Nem kamu, eskü!

A balos-szocikra sose szavaznék ha listán megint szerepelni fognak se itt beleértem az MSZP-DK-t. A balosok MTVA-s szánalmas akciója meg Bangoné patkányozása után lettem Fideszes most pártatlan vagyok, de ha a Momentum mint centrista ha külön indul rájuk szavaznék, elegem volt, ebből a lejárató kampányból, Márki szavait kiforgatták. A Fidesz mint párt szerintem ok, de nekem ez a fajta kampány sok, és undorító.

Így nem mentem el, pedig kíváncsi lettem volna hogy milyen érzés szavazni, és borítékot beledobni. 😄

2022. ápr. 18. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!