Orbán régen valóban oroszellenes volt és nyugatbarát?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 18. 11:36
11/16 anonim válasza:
Igen, akkor még én is rájuk szavaztam, és nagyon sokan mások is, akik már azóta kiábrándultak belőlük. Nézd meg, ha nem hiszed: https://www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
12/16 A kérdező kommentje:
"Szerinted az a jó, ha Orbán Viktor a legdrágábbat választja"
Hát ha emiatt valamilyen ok miatt én családom és családom jobban jár, akkor az nagyon jó neki....(ugye nem kell senkinek bemutatni a Putyini korrózió rendszert)
Igen Paks orosz, de nem muszáj hogy a kettő is az legyen
2022. ápr. 18. 12:36
13/16 A kérdező kommentje:
12. Putyini korrupciós rendszert..
2022. ápr. 18. 12:37
14/16 anonim válasza:
Valamikor az volt, de liberális is volt a pályája kezdetén. Azt én nem bánnám, ha CSAK jó gazdasági kapcsolatokat ápolna Oroszországgal, a problémám az, hogy az országot is hasonló stílusban vezeti, mint Putyin. Gondolok az elfogult köztévére vagy hogy az országos sugárzású rádiókban félóránként bemondják, hogy brüsszelsorosmigránsbéke. Nem tudom, hogy Németországban mi a helyzet propaganda-szempontból, de nem hiszem, hogy ez.
15/16 anonim válasza:
EGYBITES GONDOLKODÓK! :D :D
Nincs olyan, hogy oroszbarát és nyugatellenes. Ti már a híres liberális média agymosásában szenvedtek. Orwell ezt már rég megírta, hogy ilyen lesz a jövő az 1984-es könyvében. Agymosott barom állatok, csak azt skandáljátok, amit a médiában hallotok, nincs önálló véleményetek és nincs szabad akaratotok sem. :D Barmok!
16/16 anonim válasza:
Látom! Megjött a sok paraszt lepontozó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!