Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Lenne ha a prideot megállít...

Mi Lenne ha a prideot megállítanák a szélsőjobbos csoportok?

Figyelt kérdés

Nos lassan nyár, nyár végén meg a pride! na és hát eszembe jutott mi lenne akkor ha Magyarországon a pride ot 1 szélsőjobbos csoport megállítaná? annak milyen következményei lennének? tehát például lefújnák a pride ot? vagy mit tennének? valamint akkor következő évben megint megpróbálnák megrendezni a pride ot?

Nos az alap hogy rendőrség közbeavatkozik de ha a Mi Hazánk rendezné ezt és az egész Betyársereg és MÖM valamint az egész HVIM menne akkor kb 1000 fős tömeg lenne (+ 500-1000 Mi Hazánk szimpatizáns, legalább!) na a betyároknak több mint a fele elég erős is (valamint a HVIM és a MÖM ban is van pár keménylegény) szóval ott lenne egy 2-3 ezer fős tömeg aminek kb 500 fője elég erős! + Lengyel jobboldaliak is jöhetnek akik szintén elég kemények! (erre több példa is volt hogy Magyar jobboldaliak Lengyelországban és Legyel jobboldaliak Magyarországon) Szóval 2-3 ezer fős tömeg amiben többszáz erős radikális van! ezzel már a rendőrség nem tudna mit kezdeni nagyon... na már most... a Mi Hazánknak vannak kapcsolatai amivel ha akarnák akkor ezt megtudnák csinálni! (bár kétlem hogy megteszik) szóval ha ezt megtennék akkor mi történne? Magyarországon talán megszűnne a pride? (mert ha minden évben ezt tennék akkor a pride nem tudna igazán mit tenni velük) szóval akkor lényegében a Mi Hazánk képes lenne megállítani a pride ot? Vagy pedig a rendőrség és a Magyar bíróság ezt megtudná akadályozni? nektek mi a véleményetek?

Szóval a főkérdés:

Magyarország szélsőjobbosai képesek megállítani a pride ot? és ha igen ez milyen következményekkel járna?

2022. ápr. 18. 11:18
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

"Melegként sem értettem soha, hogy mire jó tűsarúban parádézni a város közepén."

Hát igen... külföldön is sok meleg ítéli el a prideokat! ez sokat elárul.

2022. ápr. 18. 12:17
 12/40 anonim ***** válasza:
0%
#9 Nem sok tűsarkús embert láttam ott legutóbb, nem kötelező abban menni, ezt melegként igazán tudhatnád.
2022. ápr. 18. 12:22
 13/40 anonim ***** válasza:
30%

https://www.youtube.com/watch?v=BgDIMWBn3jw&ab_channel=Parti..

Itt lehet keresni a tűsarkúsokat. Az emberek többsége teljesen nomrális ruhákba van felöltözve. Bár gondolom valaki már a szivárványos pólót is provokatívnak tartja, de ettől az még egy teljesen normális, hétköznapi ruhadarab. Innentől fogva a rózsaszín pávatollra való hivatkozást szalmabábnak kell tekintsem.

2022. ápr. 18. 12:24
 14/40 anonim ***** válasza:
5%
#9 Csak hogy lásd, tavaly én is elmentem Pridera, és az emberek 99 százaléka normális ruhába volt öltözve. Én például csak a kutyaembert, és egy fényes bodys csávóról láttam fényképet, de a saját szememmel egyiküket sem láttam.
2022. ápr. 18. 12:26
 15/40 anonim ***** válasza:
65%

Voltak ott érdekes figurák:

[link]

mondjuk ez lehet, hogy nem a pride...

2022. ápr. 18. 12:34
 16/40 anonim ***** válasza:
24%
Nyugodtan tegyétek csak, úgy kibasznak akkor az EU-ból minket, hogy csak úgy laffanunk. Egyébként csoportok elleni hergelés az BTK-s bűncselekmény.
2022. ápr. 18. 12:39
 17/40 anonim ***** válasza:
61%

9. vagyok, nyilván ironikusan fogalmaztam, de ettől függetlenül nem látom sok értelmét az egésznek.

Nem érzem magam büszkébbnek meleg létemre, ha hetero lennék sem mennék a "hetero büszkeség" felvonulására. Nem gondolnám, hogy az identitás ennyire fontos lenne, ahogy engem sem érdekel ki kivel bújik ágyba gyanítom, hogy a nagy többség hasonlóan vélekedik (attól függetlenül, hogy kivel szeret ágyba bújni).

Nyilván szíve-joga mindenkinek, hogy ott és azért vonulgasson ahol jólesik, szerencsére bárki megteheti.

2022. ápr. 18. 12:45
 18/40 A kérdező kommentje:

#12 #13 #14

Igen vannak normális ruhában emberek de a nagyrészük azért valljuk be hogy provokatív ruhában vannak! videóbizonyítékot is tudok linkelni énis ha nagyon akarod!

https://www.youtube.com/watch?v=gabuPmm0MsE

Egyébként meg Pestitv végig ment a prideon és bár tényleg sok ember hát... mondjuk hogy "normális" ruhában volt de sok más ember viszont nem... a pride egyébként véleményem szerint inkáb provokáció! ha a melegeket elakarom fogadtatni akkor a város közepén szivárványos zászlóval vonulni négykézláb rózsaszín ruhában az nem hiszem hogy a legjobb megoldás erre.... a pridenak nem pont az lenne a célja hogy megmutatja hogy a meleg emberek nem különböznek a heteróktól? erre meg mindent megtesznek hogy teljesen másnak mutassák magukat! (rózsaszín ruha, meg férfiakon lány ruha, meg félmeztelen és szivárvány zászló és kutyajelmez meg stb...) szóval lényegében én véleményem szerint a pride nem az elfogadtatást hanem inkább a provokációt képviseli!

2022. ápr. 18. 12:46
 19/40 anonim ***** válasza:
6%

14-es vagyok. Látom az emberek szeretnek intuíciójukra hallgatva lepontozni, szóval várom a cáfolatot jelentő képeket. Rengeteg oldalra vannak feltöltve a tavalyi Prideról képek, hát hajrá.

Ha meg nem jön be az intuíció, hát van ilyen, de addig se pampogjanak a monitor előtt tévképzeteknek híve.

2022. ápr. 18. 12:48
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
18: Rendben, fogadjuk el, hogy az. Ez esetben minek kell felülni a provokációnak? Nem értem. Akik annyira gyűlölik ezt a menetet, azok miért mennek el rá, vagy nézik a hírekben?
2022. ápr. 18. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!