Mi Lenne ha a prideot megállítanák a szélsőjobbos csoportok?
Nos lassan nyár, nyár végén meg a pride! na és hát eszembe jutott mi lenne akkor ha Magyarországon a pride ot 1 szélsőjobbos csoport megállítaná? annak milyen következményei lennének? tehát például lefújnák a pride ot? vagy mit tennének? valamint akkor következő évben megint megpróbálnák megrendezni a pride ot?
Nos az alap hogy rendőrség közbeavatkozik de ha a Mi Hazánk rendezné ezt és az egész Betyársereg és MÖM valamint az egész HVIM menne akkor kb 1000 fős tömeg lenne (+ 500-1000 Mi Hazánk szimpatizáns, legalább!) na a betyároknak több mint a fele elég erős is (valamint a HVIM és a MÖM ban is van pár keménylegény) szóval ott lenne egy 2-3 ezer fős tömeg aminek kb 500 fője elég erős! + Lengyel jobboldaliak is jöhetnek akik szintén elég kemények! (erre több példa is volt hogy Magyar jobboldaliak Lengyelországban és Legyel jobboldaliak Magyarországon) Szóval 2-3 ezer fős tömeg amiben többszáz erős radikális van! ezzel már a rendőrség nem tudna mit kezdeni nagyon... na már most... a Mi Hazánknak vannak kapcsolatai amivel ha akarnák akkor ezt megtudnák csinálni! (bár kétlem hogy megteszik) szóval ha ezt megtennék akkor mi történne? Magyarországon talán megszűnne a pride? (mert ha minden évben ezt tennék akkor a pride nem tudna igazán mit tenni velük) szóval akkor lényegében a Mi Hazánk képes lenne megállítani a pride ot? Vagy pedig a rendőrség és a Magyar bíróság ezt megtudná akadályozni? nektek mi a véleményetek?
Szóval a főkérdés:
Magyarország szélsőjobbosai képesek megállítani a pride ot? és ha igen ez milyen következményekkel járna?
"Melegként sem értettem soha, hogy mire jó tűsarúban parádézni a város közepén."
Hát igen... külföldön is sok meleg ítéli el a prideokat! ez sokat elárul.
https://www.youtube.com/watch?v=BgDIMWBn3jw&ab_channel=Parti..
Itt lehet keresni a tűsarkúsokat. Az emberek többsége teljesen nomrális ruhákba van felöltözve. Bár gondolom valaki már a szivárványos pólót is provokatívnak tartja, de ettől az még egy teljesen normális, hétköznapi ruhadarab. Innentől fogva a rózsaszín pávatollra való hivatkozást szalmabábnak kell tekintsem.
9. vagyok, nyilván ironikusan fogalmaztam, de ettől függetlenül nem látom sok értelmét az egésznek.
Nem érzem magam büszkébbnek meleg létemre, ha hetero lennék sem mennék a "hetero büszkeség" felvonulására. Nem gondolnám, hogy az identitás ennyire fontos lenne, ahogy engem sem érdekel ki kivel bújik ágyba gyanítom, hogy a nagy többség hasonlóan vélekedik (attól függetlenül, hogy kivel szeret ágyba bújni).
Nyilván szíve-joga mindenkinek, hogy ott és azért vonulgasson ahol jólesik, szerencsére bárki megteheti.
#12 #13 #14
Igen vannak normális ruhában emberek de a nagyrészük azért valljuk be hogy provokatív ruhában vannak! videóbizonyítékot is tudok linkelni énis ha nagyon akarod!
https://www.youtube.com/watch?v=gabuPmm0MsE
Egyébként meg Pestitv végig ment a prideon és bár tényleg sok ember hát... mondjuk hogy "normális" ruhában volt de sok más ember viszont nem... a pride egyébként véleményem szerint inkáb provokáció! ha a melegeket elakarom fogadtatni akkor a város közepén szivárványos zászlóval vonulni négykézláb rózsaszín ruhában az nem hiszem hogy a legjobb megoldás erre.... a pridenak nem pont az lenne a célja hogy megmutatja hogy a meleg emberek nem különböznek a heteróktól? erre meg mindent megtesznek hogy teljesen másnak mutassák magukat! (rózsaszín ruha, meg férfiakon lány ruha, meg félmeztelen és szivárvány zászló és kutyajelmez meg stb...) szóval lényegében én véleményem szerint a pride nem az elfogadtatást hanem inkább a provokációt képviseli!
14-es vagyok. Látom az emberek szeretnek intuíciójukra hallgatva lepontozni, szóval várom a cáfolatot jelentő képeket. Rengeteg oldalra vannak feltöltve a tavalyi Prideról képek, hát hajrá.
Ha meg nem jön be az intuíció, hát van ilyen, de addig se pampogjanak a monitor előtt tévképzeteknek híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!