Mi Lenne ha a prideot megállítanák a szélsőjobbos csoportok?
Nos lassan nyár, nyár végén meg a pride! na és hát eszembe jutott mi lenne akkor ha Magyarországon a pride ot 1 szélsőjobbos csoport megállítaná? annak milyen következményei lennének? tehát például lefújnák a pride ot? vagy mit tennének? valamint akkor következő évben megint megpróbálnák megrendezni a pride ot?
Nos az alap hogy rendőrség közbeavatkozik de ha a Mi Hazánk rendezné ezt és az egész Betyársereg és MÖM valamint az egész HVIM menne akkor kb 1000 fős tömeg lenne (+ 500-1000 Mi Hazánk szimpatizáns, legalább!) na a betyároknak több mint a fele elég erős is (valamint a HVIM és a MÖM ban is van pár keménylegény) szóval ott lenne egy 2-3 ezer fős tömeg aminek kb 500 fője elég erős! + Lengyel jobboldaliak is jöhetnek akik szintén elég kemények! (erre több példa is volt hogy Magyar jobboldaliak Lengyelországban és Legyel jobboldaliak Magyarországon) Szóval 2-3 ezer fős tömeg amiben többszáz erős radikális van! ezzel már a rendőrség nem tudna mit kezdeni nagyon... na már most... a Mi Hazánknak vannak kapcsolatai amivel ha akarnák akkor ezt megtudnák csinálni! (bár kétlem hogy megteszik) szóval ha ezt megtennék akkor mi történne? Magyarországon talán megszűnne a pride? (mert ha minden évben ezt tennék akkor a pride nem tudna igazán mit tenni velük) szóval akkor lényegében a Mi Hazánk képes lenne megállítani a pride ot? Vagy pedig a rendőrség és a Magyar bíróság ezt megtudná akadályozni? nektek mi a véleményetek?
Szóval a főkérdés:
Magyarország szélsőjobbosai képesek megállítani a pride ot? és ha igen ez milyen következményekkel járna?
:DDDDD
Jó de 2-3 ezer ember amik közt többszáz radikális van csak betudnak törni a pride elé nem? (mármint szerintem) valamint nem tudom hogy hogy zajlik ez de ha bejelentik hogy melyik utcák lesznek lezárva és még azelőtt odamennek hogy a rendőrség lezárná azokat az utcákat?
Nem tartom magam homofóbnak és a kérdésben nem is akarok oldalt foglalni! a másik meg hogy
"A társadalom a pride és a melegek mellett áll. És rühellnek titeket mint a xart."
Nem hiszem hogy ez igaz... már csak az hogy a Fidesz ilyen szépen nyert és a Mi Hazánk is erősen bekerült ez alapján ennek pont az ellenkezője igaz inkább!
"felvonulók meg több tízezren. Ha összetűzésre kerülne sor nem feltétlenül a szélsőjobbosok jönnének ki jól a buliból."
Igen de a szélsőjobbosok nagyrésze elég kemény... a prideos melegek meg hát.... lehet többen vannak de a minőség többet számít szerintem! (nem sértésnek szántam)
"a rohamrendőrök és szétvernék őket."
Bár sok és erős rendőr van Magyarországon nem hiszem hogy egy kb 2-3 ezer fős tömegnek érdemes lenne neki menni agresszívan! mert ha az a tömeg utána a melegekre rátámad akkor az már nagy baj lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!