A magyar politika 3 részre szakadt?
Van a Mi Hazánk, amely folyamatosan nő és amelyhez térnek vissza a Jobbik volt radikális szavazói.
Van a DK, amelynek a támogatottsága folyamatosan csökkenni fog a Ratkó-gyerekek elhalálozásával.
És van a Fidesz.
Van még legalább kettő.
Az egyik, akik a fenti három közül egyikre sem szavaznának.
És egy másik csoport, akik senkire sem szavaznának.
Mindkettő jelentős csoport. Legalábbis ha a 6%-os Mi Hazánkat annak vesszük, akkor a 4. csoportba is legalább ennien tartoznak (lásd Kutyapárt+Gattánpárt+kamupártok (+szándékosan érvénytelenül szavazók) eredménye).
Egy igazán "jó" párt pedig azok közül is sokakat meg tudna szólítani, akik jelenleg a nem szavazók (érdektelenek+"ezek közül egyikre sem") csoportjába tartoznak.
Ezt alá is tudod támasztani? Hogy a nyugdíjasok tulnyomó része fideszes.
Momentummal mi a helyzet?
Értem én hogy nem tényező az a pár millió fiatal annyira, mert nincsenek olyan sokan de azért mégis csak ott vannak.
Jóval erősebb mint a Mi Tanyánk...
#7.Az akkori Jobbik jelentősen néppártosodott és balosodott, ehhez képest a Mi Hazánk jóval radikálisabb.
Ez a max. amit most elértek.
Momentum meg nem az LGBT lobbi miatt erős, 2019-es EP-n is simán hozott 10%-t amikor erről még szó sem esett.
Olvastam. És amit leírtál az igaz bármely korcsoportra, nem csak a nyugdíjasokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!