Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bűncselekmény elhozni az...

Bűncselekmény elhozni az oszlopokra felkötegelt politikai reklámtáblát?

Figyelt kérdés
Láttam ma miskolcon hogy úgy szedik le az emberek az oszlopokról mintha pénzt adnának érte. Volt akik ezért vitatkoztak

2022. ápr. 17. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Biztos, hogy nem törvényes, hiszen nem a te tulajdonod. Viszont a kétfarkúak megírták, hogy aki akarja az szedje le és tegye el emlékbe.

Az viszont érdekelne, hogy mire használják ezek az embereke a gyurcsány meg orbán plakátokat. Kiteszik otthon, mint a lenin képet?

2022. ápr. 17. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
TikTokon láttam, hogy vannak, akik hobbi jellegűen gyűjtik, meg kirakják otthon a falra, de hogy minek, azt speciel sosem értettem
2022. ápr. 17. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Betüzelnek majd velük a télen.
2022. ápr. 17. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Az.
2022. ápr. 17. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egy Rétvárisat már beszereztem. Este talán ki is verem rá.
2022. ápr. 17. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy gy.né dobrev klára lenne jó, légpuska célpontnak!
2022. ápr. 18. 12:20
 7/8 A kérdező kommentje:
:DDDD
2022. ápr. 18. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy bűncselekmény-e lenyúlni ilyen tacepaókat, de csodával határos módon klasszisokkal gyorsabban ment tele rakni a velük a közterületeket, mint a megrendelőknek eltakaríttatni maguk után a bűnöző arcképcsarnokot!
2022. ápr. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!