Bűncselekmény elhozni az oszlopokra felkötegelt politikai reklámtáblát?
Figyelt kérdés
Láttam ma miskolcon hogy úgy szedik le az emberek az oszlopokról mintha pénzt adnának érte. Volt akik ezért vitatkoztak2022. ápr. 17. 15:18
1/8 anonim válasza:
Biztos, hogy nem törvényes, hiszen nem a te tulajdonod. Viszont a kétfarkúak megírták, hogy aki akarja az szedje le és tegye el emlékbe.
Az viszont érdekelne, hogy mire használják ezek az embereke a gyurcsány meg orbán plakátokat. Kiteszik otthon, mint a lenin képet?
2/8 anonim válasza:
TikTokon láttam, hogy vannak, akik hobbi jellegűen gyűjtik, meg kirakják otthon a falra, de hogy minek, azt speciel sosem értettem
5/8 anonim válasza:
Én egy Rétvárisat már beszereztem. Este talán ki is verem rá.
6/8 anonim válasza:
Egy gy.né dobrev klára lenne jó, légpuska célpontnak!
7/8 A kérdező kommentje:
:DDDD
2022. ápr. 18. 12:21
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy bűncselekmény-e lenyúlni ilyen tacepaókat, de csodával határos módon klasszisokkal gyorsabban ment tele rakni a velük a közterületeket, mint a megrendelőknek eltakaríttatni maguk után a bűnöző arcképcsarnokot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!