Miért nem akarja bevezetni a kormány az eurót?
Így van 11-es de nem veszik észre :DDDDDD
Így is marad.Ész nélkül élni ilyen🤭
Engem sokszor ledöbbent amikor 3000 eurós német munkahirdetéseknél aláírják ilyen miskolci Kolompár Krisztorferek, hogy "ez semmi, itthon egy nap alatt meg lehet ennyit keresni". Egyszerű egy bizonyos szint alatt az emberek még a legalapvetőbb matematikai műveletek sem tudják elvégezni, jelen esetben 3000x370.
Mert akkor egyből más lenne az állás ha a magyar 200-300 ezer forintos fizetésekhez kellene hasonlítani.
Az biztos így van.Tudod kinn dolgozni kell és nem lehet sumákolni meg fusizni mint itt gyakran :DDD
Nem tudnak számolni se sokan és gondolkodni sem úgyhogy mit is várjon az ember?😉Nekik jó ami van és azt hiszik mindenki más hülye közben pedig pont fordítva van.
Kint élek, és ez nem egészen van így.
Valójában itt (Hollandia) sokkal könnyebb fusizni. Csak kérsz időpontot a KvK-nál és egyből adnak neked KvK számot, amivek azonnal el is mehetsz fusizni amennyit csak akarsz. Nincs semmilyen kata, az egész kb tíz percig tartott nekem és €51 fizettem a regisztrációra, de ennyi. Innen fogva már bárki mehet 25-35 eurós órabérekért annyit fusizni amennyit csak akar.
Az sem igaz, hogy "itt sokat kell dolgozni". Mert sosem kell heti 40 órát dolgozni, hatóságilag nem is erőltethetnek túlórára és sosem kell tizenkétórázni.
A napi 8 óra alatt vagy hat-hét koffietijd is van (kávészünet). Magyarországon egyetlenegyszer sem volt ilyen laza munkám. És én most építőipari és logisztikai munkáról beszélek. Az irodai munkák még ennél is lazábbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!