Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Macron vagy Le Pen nyerjen?

Macron vagy Le Pen nyerjen?

Figyelt kérdés

Nyugat párti vagy EU szkeptikus nyerjen?

Ha EU szkeptikus nyer, akkor esélyes az EU kilépés is, Franciák meg alapítók, így fel is bomolhat?!

Ez kellene?

2022. ápr. 17. 11:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

“ Látszik a liberálisaknak fogalmuk sincs Macronról, talán Orbán után a legoroszpártibb politikus :D ”

Nem azt mondtam hogy russzofobnak kell lenni, de nem is nyugatellenesnek, Macron megpróbált békülni Putinnal is, aki egy agresszor, ezt 2008.-ban Viktor is elmondta!

2022. ápr. 17. 12:24
 12/17 anonim ***** válasza:
17%

9

Már értem, hogy miért csak 2-és feles a hozzászólásaid értéke..xD

2022. ápr. 17. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Melyik mit kínál?
2022. ápr. 17. 12:31
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Hajrá Le Pen!
2022. ápr. 17. 12:39
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Le Pen. Ideje lenne már a ballibsi rezsim megdöntésének, így is felmérhetetlen károkat okoztak Európának. Jó lenne, ha az egész EU jobbra tolódna a szélsőbalról, és egy sokkal lazább, normálisabb együttműködés lenne belőle.
2022. ápr. 17. 13:04
 16/17 A kérdező kommentje:

“ Le Pen. Ideje lenne már a ballibsi rezsim megdöntésének, így is felmérhetetlen károkat okoztak Európának. Jó lenne, ha az egész EU jobbra tolódna a szélsőbalról, és egy sokkal lazább, normálisabb együttműködés lenne belőle.”

Lazább? Mire gondolsz? Schengen-t is felbomlasztanád?

2022. ápr. 17. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
23%

12

Alapos leckét kaptam a liberális véleményszabadságból. A választások óta a szorgalmas lepontozás a végső mentsváruk.

2022. ápr. 17. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!