2/13 anonim válasza:
Macront még maguk a franciák se veszik komolyan.
3/13 anonim válasza:
Így kell elegánsan beszólni. Szerintem frappáns volt.
4/13 anonim válasza:
Na mert mi történik Magyarországon ha bekiabálod ezt? Semmi.
Ha a miniszterelnököt O1G-zed vagy cifrább szavakat kiabálsz akkor se történik semmi..
Hagyjuk már ezt a hülye dumát, magát égeti vele, hiszen tudja ő is, hogy így van.
5/13 anonim válasza:
Tessék én kimondom : Le a köztársasággal!
Demokrácia van. Kimondhattam
6/13 anonim válasza:
Franciaországban több önkényuralmi jelkép szigorúbb minősítéssel bír (főleg a jobboldalról), mint itt, akkor Magyarország most szabadabb és demokratikusabb?
7/13 anonim válasza:
Kérdező, nem nem kell. Menj oda és tegyél rendet. Hajrá!
8/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk a külügyön keresztül lehetne üzenni neki: anyád 𝝅csáját!
2022. ápr. 13. 18:44
9/13 felkelhetetle válasza:
A franciáknál kampány van, ilyenkor a politikusok a szokásosabbnál is nagyobb fszságokat beszélnek (nem mintha ez nekünk kellene magyarázni), nem kell komolyan venni.
Egyébként a sárgamellényes tüntetők után én inkább nem beszélnék szólásszabadságról Makaróni helyében.
10/13 anonim válasza:
Igen, de cserébe azért megfinanszíroztuk Le Pen kampányát. Apró figyelmesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!