Akiket ma homofóboknak szokás nevezni, azok az egyszerű melegeket is utálják, vagy csak az LMBTQ lobbit?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 10:30
11/29 anonim válasza:
Nekem nem a melegséggel van bajom, hanem ezzel az állandó önsajnáltatással, a folytonos áldozati pózzal, meg a nyomulással. Otthon mindenki azt csinál, amit akar, de azt szíveskedjen is otthon hagyni.
12/29 anonim válasza:
Utálom az áldozatszereplést. A b*zikkal/melegekkel sose volt bajom.
Az ABC emberekkel már igen.
13/29 anonim válasza:
Akkor ha engem undorít egy hetero pár is akkor azok se járjanak mondjuk kézen fogva utcán?
14/29 anonim válasza:
13.
Csak,hogy az a normális, standard.A társadalom heteronormatív és az is marad.
A homo, transz...stb mellékvágányok.
15/29 anonim válasza:
14! Jaaaa...akkor meg hagyjuk a süket dumát hogyvotthon zt csinálnak amit akarnak mert akkor oké, de akkor legyen mindenkire igaz!
16/29 anonim válasza:
Homofóbbá az válik, aki maga is látens meleg vagy akinek valakije meleg és ezt próbálja elnyomni (lásd orbán viktor). Átlagos embereknek, a többségnek semmi bajuk a melegekkel.
17/29 anonim válasza:
16.
Ezen a logika alapján, az utálja a Fideszt, aki látens Fideszes és az üvegvitrinjében egy Orbán portréhez imádkozik.
18/29 anonim válasza:
9 Sorold már fel nekem az összes EUs óvodát, és a hozzájuk kapcsolódó hírt!
Mindenki ezt az óvoda dumát nyomja, aztán semmi példa nincs a fejében, csak az, hogy Orbán és bandája ezt mondja.
19/29 anonim válasza:
17! Tudod pont azok üvöltenek a leghangosabban az ún. "meleglobbi" meg "propaganda" ellen, aki azt hiszi, hogy a szexuális irányultság választás kérdése, mert ők maguk nem biztosak saját magukban. Ehhez nem kell nagy belelátás, akár itt a gyakorin is mikor a kis homofób leírja, hogy ő is meleg lenne valószínűleg, ha mindenki azt mondta volna neki gyerekként, hogy az jó nos elgondolkodom miért is tiltakozik ilyen veszettül, én tuti, hogy nem lennék meleg, akárhányan mondanák, hogy az jó! Mert ez nem olyan, hogy váltogatjuk. Nekem akár hányan mondjam., hogy a többi pasira merevedjen, nem fog! Egy biszexuálisnak meg lehet a homofóbia a saját biszexualitásának a tagadása.
20/29 anonim válasza:
A heterofóbok ma mindenkit homofóbnak tartanak, aki nem imádja a melegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!