Bayer Zsolt miért nem kap kormányzati pozíciót amikor különbül látja a dolgokat mint 100 másik?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 19:17
11/12 anonim válasza:
Nem követtem Homonnayt, de ha jól tudom neki nem volt saját műsora a TV-ben, amit a kormány finanszírozott volna. Havas Henrik egy vén hülye, mindig is az volt, jó ideje nincs már jelen a közéletben szerencsére. De egyébként nem értem az érvelésed, ha szerinted semmi baj nincs Bayer Zsoltival, akkor mi a bajod ezekkel a figurákkal? Vagy mégis zavar, de csak akkor ha a másik oldal csinálja? Nem ismerem Dániel Pétert, gondolom ez jó dolog, és egyben azt is mutatja, hogy sokkal kisebb hatással van a közéletre, mint Bayer tehát az ő káros tevékenységének sokkal kisebb a hatása. Már amennyiben káros a tevékenysége, de mivel láthatóan egy borzasztó primitív és törzsi gondolkodásban megrekedt ember vagy te is, ezért erős kételyeim vannak azzal szemben, amit mondasz. Az meg pláne lényegtelen, hogy ki hogy néz ki. Bayerrel sem az a baj, hogy olyan a képe, mint egy benyugtatózott bulldognak, és nem lesz kevésbé primitív attól, hogy öltönyt adnak rá.
12/12 anonim válasza:
Mert akkor kötelező lenne megtanulni a pöszeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!