Márki-Zay Péter miért nem veszi fel a mandátumát ha országos politikát akar folytatni?
Azt mondta, hogy vagy bejut saját mandátummal, úgy, hogy egyéniben megválasztják, vagy nem veszi fel.
(Ha jól tudom) ezt azért teszik, hogy a saját választói, akik polgármestert csináltak belőle, dönteni tudjanak.
Mert nincs semmi értelme, hogy felvegye.
Se az összellenzék, se ő egyéniben nem tudott alkotni, így nézve meg szerintem csak még ellenszenvesebb lenne az ellenzéki szavazók szemében ha átvenné a mandátumát.
Meg eleve ez az országos politika duma is kamu szerintem, mert ha nyernek akkor még próbálkozhatott volna Jobbikosok elcsábításával és egy új jobboldali párttal, de így hogy ez nincs, alig jutottak be ellenzékiek a parlamentbe nem lesz rá anyagi forrás se, hogy nagyon megérje egy új pártba belépni.
Szerintem MZP a magyar politika szemétdombjára fog kerülni, mert ennyire hülyék meg az ellenzékiek se lehetnek, hogy Gyurcsány mellé még egy MZP-t is rakjanak és tovább nehezítsék a megújulásukat.
"mert ennyire hülyék meg az ellenzékiek se lehetnek, hogy Gyurcsány mellé még egy MZP-t is rakjanak és tovább nehezítsék a megújulásukat."
MZP konkrétan most akar belépni az országos politikába, mit akarsz még ennél is újabbat? Pont hogy MZP képviseli a megújult ellenzéket a Momentum mellett, ahol szintén fiatalabb, új politikusok vannak. Annál jobban megújulni, mint hogy eddig teljesen ismeretlen politikusok alakítanak teljesen új pártot egy új irányvonallal, már nem lehet.
#8 Mi az innováció szerinted MZP-be, amivel olyant tud hozni a politikába ami miatt majd az a 900 ezer ellenzéki aki most el se ment szavazni, vagy a nemlétező kiábrándult Fideszesek, sose szavazók majd jól leszavaznak rá?
Épp eléggé le lett járatva a neve 1 év alatt is, amire ő is keményen rájátszott a politikai dilettantizmusával.
MZP az én meglátásom szerint egy közepesen tehetséges, messiáskomplexusos alak, akitől lehet remélni a megváltást csak épp annak megint Fidesz kétharmad lesz a vége. (de tudod mit, meg is kérdezem itt, hogy mit gondolnak róla az ellenzéki szavazók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!