Az ellenzéki guruk, kezdenek beleőrűlni Orbánba?
Sejtettem korábban, hogy megárt azoknak az újabb 2/3-ad mentálisan, akik nagyon belelövellik magukat a politikába. Itt most nem az átlagemberről beszélek, hanem aki megélhetési szinten foglalkozik a politikával, mert nekik ez a munkájuk is, csak ezzel foglalkoznak. Te ki tudsz kapcsolódni a politikából a munkádon át, de ők nem
"Nagy Ervin: Álmomban beszélgetek Orbán Viktorral" [link]
MZP-ről már ne is beszéljünk...
Igen.
Vannak, akik bőgtek amiatt,hogy O.V. nyert.2018-ban nem volt ilyesmi.
#4! Értem én, de az nem a fidesz hibája, hogy az ellenzék 12 év alatt sem tudta megszervezni magát annyira, hogy egy mzp-nél jobb jelöltet ki tudjon állítani, és az sem a fidesz hibája, hogy az ellenzék a "mi véleményünk = Orbán x (-1)" opciónál vonzóbbat fel tudjon mutatni.
2006-ban az emberek nem a választási eredmények miatt mentek az utcára. Ha 2010-ben a fidesznek nem sikerül leváltani a kormányt, mert olyan bénák, hogy nem tudnak koncepciót felmutatni, valószínűleg el lettem volna keseredve, de leginkább a fideszre haragudtam volna.
Nehéz feldolgozni, hogy egy ilyen trágya országban él az ember. De szerintem az ellenzék nagyrészét nem érdekli, felveszik az orbánctól kapott zsíros fizukat és elbábozzák őfelsége (a kakirály) ellenzékét.
Nem nekik fáj ez, hanem pont, hogy az értelmesebb átlagembereknek, akik szerettek volna a gyermekeiknek egy jobb jövőt, egy normális országot hagyni örökül, nem pedig egy szétbarmolt, korrupt, gátlástalan, hazugságpropagandában tocsogó áldemokráciát.
Mit érdekli ez a jól megfizetett kirakatellenzéket? Nekik így is jó, az ő képviselői fizetésük és költségtérítésük így is megérkezik havonta, méghozzá több is mint eddig, hiszen éppen megszorítások, rezsiemelések, kamatemelések, energia- és élelmiszerválság idején, amikor mi átlagemberek "rosszabbul élünk, mint négy éve", a parlamenti szavazógépeknek, gombnyomogató biorobotoknak fizetést emelt a maffiakormány!
Szóval NEM. Orbánba nem az ellenzéki guruk kezdenek beleőrülni, hanem a jóérzésű, normális átlagemberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!