"Legyetek gyurcsányok" szólt Fleto. Lennél Gyurcsány?
Nem leszek.
A kétgenerációs családi házunk egy teljes havi áramszámlája kijön a névváltoztatási kérelem illetékéből.
Inkább világosban szégyenkezem, hogy nem lettem Gyurcsány, mintsem hogy sötétben büszkélkedjem vele.
Én lennék! Vagy már vagyok? Nemtudom! Annyit mondhatok, hogy ez jár a fejemben:
Elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon!
Hazudtunk reggel,éjjel meg este!
Valószínűleg teljesen Gyurcsánnyá leszek, ha ez így megy tovább.
Tényszerűen, baloldalról a Fidesznek le kellett szednie a sakktábláról az ott lévő legerősebb játékost, és ezt meg is tette. Olyannyira, hogy emberek is köpködték az utcán, ésatöbbi... ehhez képest ő fel tudott építeni egy értékelhető baloldali pártot, amely eszméi hitem szerint előrébb vinnék Magyarországot.
Az, hogy az emberek többsége ezt nem látja át, az köszönhető annak is, hogy egyszavas vádakra le lett butítva a köztudat. Az, hogy "Gyurcsány", már sokaknak mindent elmond, és meg sem hallgatják a baloldal, vagy konkrétan a DK ajánlatát az országnak. Nem megyek ebbe mélyebben bele, mert a magyar mentalitást kezdem feszegetni vele, arra pedig sokaknak nyílik a bicska a zsebében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!