Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Legyetek gyurcsányok" szólt...

"Legyetek gyurcsányok" szólt Fleto. Lennél Gyurcsány?

Figyelt kérdés
Minden jó érzésű, normál gondolkodású, tiszteletet kiérdemlő kérdés olvasót feltétlen óva intenék, hogy megtegye amit én meggondolatlanul elkövettem. Gyurcsány beszédet hallgatni komoly mazohizmusnak számít, de vegignéztem választási vereség utáni stand-up metakommunikációs, hélium lélegzethangú, lankadt agyi-erekcióját, verbális onanizálását. Mit gondolsz az elhangzott, kérdésben szereplő felhívásról?

2022. ápr. 15. 23:24
A kérdező szavazást indított:
Nem lennék Gyurcsány
Én magam vagyok Gyurcsány (itt csak 1 szavazat lehet)
Gyurcsány lennék, csak ne tudjam meg soha, mit gondolnak rólam az emberek
Kérem az OPNI újra nyitását és leszek GYURCSÁNY,
Csak Gyurcsány lennék, Dobrev semmiképp
Vadai Ágnes lennék inkább (hölgyeknek is legyen opció)
40 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Lennék de Klárikát dobnam, helyette elkapnek valami harmincast
2022. ápr. 15. 23:34
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Szemtelen vagy 1-es:)
2022. ápr. 16. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Nem leszek.

A kétgenerációs családi házunk egy teljes havi áramszámlája kijön a névváltoztatási kérelem illetékéből.

Inkább világosban szégyenkezem, hogy nem lettem Gyurcsány, mintsem hogy sötétben büszkélkedjem vele.

2022. ápr. 16. 13:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor beköltöznék az Apró villába. Ott élnek a gyurcsányok
2022. ápr. 18. 13:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Fenébe is. A szavazás szerint tényleg vannak már gyurcsányok, többen is.
2022. ápr. 18. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Hajrá hajrá, csinálja mindenki jobban! Nincs kifogás, jobban kell csinálni nála!
2022. ápr. 19. 07:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Én lennék! Vagy már vagyok? Nemtudom! Annyit mondhatok, hogy ez jár a fejemben:

Elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon!

Hazudtunk reggel,éjjel meg este!

Valószínűleg teljesen Gyurcsánnyá leszek, ha ez így megy tovább.

2022. ápr. 19. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Tényszerűen, baloldalról a Fidesznek le kellett szednie a sakktábláról az ott lévő legerősebb játékost, és ezt meg is tette. Olyannyira, hogy emberek is köpködték az utcán, ésatöbbi... ehhez képest ő fel tudott építeni egy értékelhető baloldali pártot, amely eszméi hitem szerint előrébb vinnék Magyarországot.

Az, hogy az emberek többsége ezt nem látja át, az köszönhető annak is, hogy egyszavas vádakra le lett butítva a köztudat. Az, hogy "Gyurcsány", már sokaknak mindent elmond, és meg sem hallgatják a baloldal, vagy konkrétan a DK ajánlatát az országnak. Nem megyek ebbe mélyebben bele, mert a magyar mentalitást kezdem feszegetni vele, arra pedig sokaknak nyílik a bicska a zsebében.

2022. ápr. 22. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!