Gyurcsány elérte azt a szintet, mikor már úgy prédikál mint egy vallási szektavezető? „Már Gyurcsányok vagytok. Mert nem én vagyok Gyurcsány!”
Figyelt kérdés
"Ne védekezzetek, akarjatok Gyurcsányok lenni. Akarjatok küzdeni, nem feladni, velük szembe menni, kitartani, pártot építeni, nem hátrálni: legyetek Gyurcsányok!"
„Már Gyurcsányok vagytok. Mert nem én vagyok Gyurcsány!”
Vagy, csak sokat piált a sajtótájékoztató előtt?
2022. ápr. 9. 15:58
4/8 anonim válasza:
Máris megyek be a bankba és a csupasz seggemre kérek hitelt ahogy ő csinálta. De ki fog szólni a bankigazgatónak, hogy adjanak hitelt ? Az ő esetében megvolt a kapcsolat. Így hogyan legyek gyurcsány ?
6/8 anonim válasza:
Ezután sok-sok Gyurcsány lesz. Klárika tudni fogja, kinek tárja szét a karját?:)
7/8 anonim válasza:
Nagyon beteg ez az ember.
Megkérek mindenkit, ha gyurcsánynak látszom, azonnal adjanak valami erős gyógyszert.
8/8 anonim válasza:
Hajrá DK! Meglesz a Fidesz-kétharmad 2026-ban is! Szorítunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!