Az ellenzék hogyan szabadulhatna meg Gyurcsánytól?
" és elkezdik akár lejáratni is"
Az már nagyon Fidesz szintre süllyedés lenne.
"Fideszesek is válaszolhatnak."
:-O Még jó, hogy megengeded!...
#1: Ha Gyurcsány szemrebbenés nélkül akadályozza az ellenzéket már 12 éve, akkor nem gondolom, hogy finomkodni kellene vele. Már magától vissza kellett volna rég lépnie, de ahelyett, hogy magába nézne, most is csak vádaskodik.
#2: Nem kell megsértődni, úgy értettem, hogy fideszesek válaszára is kíváncsi vagyok.
#4: "Gyurcsány nem is akar kormányváltást"
Igen ezt én is észrevettem. De nem kell az egész ellenzéki politikának arról szólnia, hogy Gyurcsány mit akar vagy mit nem akar. Mivel nem hajlandó önként eltűnni, így nekünk kell ellehetetleníteni.
Nem kiközösíteni kell, egyszerűen nem kell beállni mögé, összeállni vele.
Ami nagyobb probléma Gyurcsánynál - és ezért kerül elő állandóan Gyurcsány - hogy nincsenek karizmatikus politikusok, nem nagyon lehet olyan politikust látni, akire azt lehetne rámondani, hogy ő lesz az, aki képes lesz tömegek élére állni.
A Fidesz részéről ilyen Orbán, az ellenzéki oldalon Gyurcsány.... és nincs más.
Orbánról már a rendszerváltás után megmondták a külföldi elemzők, hogy "ebből a gyerekből még valaki lesz".
Torgyán, Csurka, Horn, Kovács László, Kuncze, Orbán teljesen más habitusú, különböző politikai irányt képviselő politikusok voltak, de megfelelő karizmával rendelkeztek, volt vezetői képességük... ha a mostani ellenzéket nézzük, ki lenne alkalmas arra?
Azért tűnik fel állandóan Gyurcsány, mert nincs olyan vezető, aki azt az egyszerű jelenlétével meg tudná akadályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!