Karácsony Gergely újra meg fogja tudni nyerni a főpolgármester választást?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 22:36
11/25 Dzsoki válasza:
Attól függ,hogy ki,mit ígér? Geri tetteihez képest,mennyivel lenne másabb Budapest az akkori ígéretek szerint? Már a Körút visszaállítása két sávra,a Pesti Alsó Rakpart újranyitása az autósok előtt,már elég lehet ahhoz,hogy Fideszes legyen a Főpolgármester.
12/25 anonim válasza:
A párom egy 200 fős kis faluban született..Meglepődnél hogy ott is vannak tanult emberek..Ahogy ő is lerakott egy jogi diplomát.
13/25 anonim válasza:
Honnan veszitek, hogy az ellenzéki jelölt majd pont Kari Geri lesz?
Nagyon nem engedhetik meg az ellenzéki pártok hogy legyen 2-3 ellenzéki jelölt, mert annyira nem erősek és nem akarják kockáztatni a Fidesz győzelmet, a DK meg Momentum meg tuti akar majd saját jelöltet és ahogy a jelenlegi MSZP támogatottság áll, szerintem ők már 2 év múlva nagyon nem fognak labdába rúgni, a Párbeszéd meg magában kb. semmire se elég.
14/25 Dzsoki válasza:
12-es! Ez nagyon dicséretes,de akkor most Karácsony marad a Főpolgármester vagy sem? Nem tudtam kiolvasni a válaszodból,sem az igent,sem a nemet.
15/25 anonim válasza:
11-es A körúti biciklisáv végleg marad jó komám... a fideszes Fürjes Balázs is nyilatkozta, hogy a budapesi Fidesz a parkoló sáv megszüntetésével megtartaná a biciklisávot és a két autósávot is.
16/25 anonim válasza:
ma 23:10
De ugye vágod hogy az autósokat nem a biciklisáv megléte zavarja hanem az, hogy ez az autók kárára valósult meg. Szóval ha csak lenne 2 sáv + biciklisáv az mindenki számára egy win-win szituáció lenne. (kivéve akik parkolni akartak pont ott :D )
17/25 anonim válasza:
16-os igen tudom :) de én is ezt csinálnám, 2 sáv az autóknak, és 1 sáv a parkoló helyén a bicósoknak. :) A parkolni vágyóknak meg marad a környékbeli mélygarázsak. :)
18/25 anonim válasza:
A körúton elférne a járdán bőven a bringasáv ahogy a kiskörúton..Csak ahhoz munka is kell.Bécsben is igy van.
19/25 Dzsoki válasza:
15-ös komám! Nem a biciklisáv,hanem a két sáv visszaállításáról írtam. Meg másról is! Azzal egészíteném ki,hogy valóban,nem tudni,hogy kik lesznek,név szerint a jelöltek. Az tuti,hogy lesz egy adott helyzet. Sok függ majd attól,hogy ki hogyan képzeli,hogy merre tovább? Persze,ha MZP lenne az egyik jelölt,akkor biztosan a másik jelölt győzne! Az sem kizárt,hogy bárki is lesz,be kell vezetnie a dugódíjat. Meg az is lehet,hogy végre megépülne a Munkás körút néven tervezett,a rozsdaövezeteken keresztül vezetett körút a Hungária és az M0 között,az Aquincumi híddal.
20/25 anonim válasza:
2024-ben szinte biztos, hogy Karigeri lesz a jelölt..már ha a DK nem tesz neki keresztbe...ami sanszos... a Fidesz oldaláról meg szinte garantáltan biztos, hogy Fürjes Balázs lesz a jelölt...nagyon sok ellenzéki szavazónak is szimpatikus, pláne a bizonytalanoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!