Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen jogon mondja nekem meg...

Milyen jogon mondja nekem meg nekem bárki is, hogy mit csináljak a saját életemmel és hogy nekem nem lenne szabad elköltöznöm Magyarországról a haza iránti hűség miatt?

Figyelt kérdés

Nagy mértékben felháborít engem, amikor valaki, bárki, olyat mond nekem, hogy "Nem szabad elköltözni a haza iránti hűség miatt!" és hogy "Mindenki nem hagyhatja el ezt az országot!". "Itt élned, halnod kell!". Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra az apró információra, hogy ez az én saját életem és arra az apróságra is, hogy nagykorú, felnőtt embert én döntöm el, hogy hol szeretnék lakni. Nem vagyok kiskorú többé, hogy bárki ítélkezzen az életem felett.

Én sem szóltam bele soha senki magánéletébe. Ha ő itt szeretne lakni, nyugodtan megteheti, ez az döntése. Sohasem szólnék bele, hogy mit csináljon a saját életében. Honnan veszi valaki a bátorságot, hogy megmondja, mit csináljak a saját életemmel? Azért szeretnék elköltözni, mert (1) egész életemben erre vágytam hogy külföldön lakjak és felvegyem egy másik ország állampolgárságát, ugyanis nem éreztem magam itthon Magyarországon (2) meleg emberként kirekesztve érzem magam Magyarországon és azt érzem, hogy a melegek ellen a kormány negatív propagandát folytat.

Miért szól bele bárki is egy ennyire személyes dologba, mint hogy hol lakjak, mit csináljak a saját életemmel? Miért érzik szükségét ennek, hogy ilyesmit mondjanak?

2022. ápr. 14. 09:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Miért szól bele bárki is egy ennyire személyes dologba, mint hogy hol lakjak, mit csináljak a saját életemmel? Miért érzik szükségét ennek, hogy ilyesmit mondjanak?"

Hadd mondják. Te pedig ha a magad ura vagy és megállsz a saját lábadon, azt csinálsz, amit te akarsz.

2022. ápr. 15. 10:22
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondja meg mit tegyél! Isten áldjon, - ha menni szeretnél!
2022. ápr. 15. 21:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan menj, nyugodtan maradj, tetszésed szerint. Ez a te döntésed. Csak azt ne csináld, amit az ide kommentelők egy része, hogy alacsonyabbrendűnek állítja be az itt maradókat. Nem intelligenciaszint és nem is pártpreferencia kérdése, ki megy, ki marad.

Sokunk (nem véletlenül) otthon érzi magát ebben az országban. Rokonok, barátok, emlékek kötik ide. Külföldön tíz év után is idegen vagy. Életed végéig akcentusod lesz. Mindig külföldiként tekintenek rád, ha befogadnak, akkor is.

Ami meg a szexuális irányultságot illeti, szerintem Mo-on nagyobb biztonságban vagy, mint külföldön. Lehet, hogy szavakban sokan juttatják kifejezésre, hogy nem értenek egyet az LMBTQ propagandával, de ez tettlegességben nem különösebben nyilvánul meg. Nyugaton meg szép szólamokat hangoztatnak, de mégis sokkal nagyobb esélyed van egy verésre emiatt. Szerintem.

A kormány meg sokkal kevésbé folytat negatív propagandát ellenetek, mint amennyire az ellenzék ezt hangoztatja. Valójában, nem is ellenetek folytat, hanem az LMBTQ mozgalom ellen!

2022. máj. 6. 20:04
 24/25 anonim ***** válasza:
60%
#23 "Ami meg a szexuális irányultságot illeti, szerintem Mo-on nagyobb biztonságban vagy, mint külföldön. Lehet, hogy szavakban sokan juttatják kifejezésre, hogy nem értenek egyet az LMBTQ propagandával, de ez tettlegességben nem különösebben nyilvánul meg. Nyugaton meg szép szólamokat hangoztatnak, de mégis sokkal nagyobb esélyed van egy verésre emiatt. Szerintem." - Tök fölösleges volt a semmire alapozva leírnod ezt a véleményt.
2022. máj. 6. 20:58
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam semmire alapozva véleményt nyilvánítani. Te igen?
2022. máj. 6. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!