Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen jogon mondja nekem meg...

Milyen jogon mondja nekem meg nekem bárki is, hogy mit csináljak a saját életemmel és hogy nekem nem lenne szabad elköltöznöm Magyarországról a haza iránti hűség miatt?

Figyelt kérdés

Nagy mértékben felháborít engem, amikor valaki, bárki, olyat mond nekem, hogy "Nem szabad elköltözni a haza iránti hűség miatt!" és hogy "Mindenki nem hagyhatja el ezt az országot!". "Itt élned, halnod kell!". Szeretnék mindenkit emlékeztetni arra az apró információra, hogy ez az én saját életem és arra az apróságra is, hogy nagykorú, felnőtt embert én döntöm el, hogy hol szeretnék lakni. Nem vagyok kiskorú többé, hogy bárki ítélkezzen az életem felett.

Én sem szóltam bele soha senki magánéletébe. Ha ő itt szeretne lakni, nyugodtan megteheti, ez az döntése. Sohasem szólnék bele, hogy mit csináljon a saját életében. Honnan veszi valaki a bátorságot, hogy megmondja, mit csináljak a saját életemmel? Azért szeretnék elköltözni, mert (1) egész életemben erre vágytam hogy külföldön lakjak és felvegyem egy másik ország állampolgárságát, ugyanis nem éreztem magam itthon Magyarországon (2) meleg emberként kirekesztve érzem magam Magyarországon és azt érzem, hogy a melegek ellen a kormány negatív propagandát folytat.

Miért szól bele bárki is egy ennyire személyes dologba, mint hogy hol lakjak, mit csináljak a saját életemmel? Miért érzik szükségét ennek, hogy ilyesmit mondjanak?

2022. ápr. 14. 09:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
#9 A tanárhiányról miért nem volt szó a Fidesz kampányában? Miért nem azzal kampányoltak, hogy megemelik a pedagógus béreket, hogy legyen tanár és a jövő nemzedékei minőségi oktatásban részesülhessenek? Nincs rá pénz? Jaaaa...De 13. havi nyugdíjra meg SZJA visszatérítésre, arra ugye volt pénz, az nem számított hogy ezek hosszútávon semmilyen hasznot nem hoznak az országnak. Ezért megérte eladni a gyerekeid jövőjét.
2022. ápr. 14. 09:46
 12/25 anonim ***** válasza:
24%

#11 El sem tudod képzelni mennyire szórakoztató látni ahogy vergődtök.

megsúgom: nagyon!

Köszike, de a gyerekeim jövőjét éppen hogy azzal sikerült segíteni, hogy nem engedtük vissza kormányra azokat akik elvennék. Tudod ezt a gyerekeim pont így látják, ezért mentek el és szavaztak ők is a fideszre.

2022. ápr. 14. 09:54
 13/25 anonim ***** válasza:
68%
#12 Szóval a gyerekeid már nem iskoláskorúak, így ők vígan tojnak erre a problémára. Olyan nehéz lenne bevallani, hogy valójában tojtok ti mindenkire és az egész országra?
2022. ápr. 14. 10:18
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
#12 Szembeszállni az ostobaságotokkal nem vergődés, hanem kötelesség.
2022. ápr. 14. 10:18
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

#13 Nem talált! Tudod az egyetemisták már szavazhatnak.

Tényleg szórakoztató amit csinálsz!

De azért elég szánalmas is.

2022. ápr. 14. 10:27
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
#15 A felsőoktatásban is nagy a tanárhiány, de legjobban ez az általános iskolákat és a középfokú intézményeket érinti. Nyilván nekik még lesz lehetőségük elvégezni az egyetemet, de sok helyen már most is a magyartanár tartja a matematika órát, képzelheted ott milyen tudást kapnak a diákok. Ha tájékozottabb lennél a témában és gondolkodnál kicsit akkor erre magadtól is rájöhettél volna és ezáltal arra is, hogy teljesen mindegy, hogy a felnőtt gyerekeid jelenleg egyetemisták-e vagy sem.
2022. ápr. 14. 10:30
 17/25 anonim ***** válasza:
17%

#16 Tanár vagyok, ne erőlködj! feleslegesen hergeled bel magad az osztálymicsodába!

Tudom, hoyg milyenek a bérek - azt kapom, veled ellentétben viszont tudom milyen volt korábban, azok alatt akiket vissza akartál hozni kormányra, és hogy mennyi iskolát zártak be, hány ezer pedagógust bocsátottak el, hoyg vették el a 13. havi bérüket a tanároknak és mennyire nem volt pénz az oktatásban amíg ők döntöttek róla.

Sokkal rosszabb volt az oktatás helyzete, költségvetési fedezete és színvonala is, mint most.

Szóval ne erőlködj, felesleges!

2022. ápr. 14. 10:37
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

Életem legjobb döntése volt, hogy megtanultam angolul (és le tudtam vele lépni) és tudok más gondolkodású emberekkel is beszélni, ha tehetném, én kötelezővé tenném ezt otthon.

Volt úgy 10 éve ennek az országnak, amikor -akkor se volt rendben minden és akkor is sok szr volt-, talán megindult valami, most kitartó munkával taszigálják vissza az embereket ugyan oda, ahol azelőtt voltak. 100 év magány

2022. ápr. 14. 11:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Én pl Fidesz szavazóként egyáltalán nem szeretném megmondani neked, hogy mit csinálj.

Ez csak és kizárólag a te döntésed, senki sem szólhat bele.

2022. ápr. 14. 12:07
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
#17 de akkor a saját pártodtól miért nem várod el hogy rendbe tegye a dolgokat? Ha ők se jobbak (vagyis elismered a bajokat) akkor miért velem vitatkozol és miért nem ti állítotok fel ilyen igényeket a pártotokkal szemben? Én is tanár vagyok nem mellesleg, és szánalmas hogy ilyen szervilis gondolkodású, igénytelen emberek tanítanak itthon, akik jól elvannak a langyos kakiban és többről álmodni se mernek. Sebaj, kell belőletek az utánpótlás.
2022. ápr. 14. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!