2006-ban gondoltad volna, hogy 16 év múlva még mindig Gyurcsányról és Orbánról fog szólni a politika?
22:06
😄 Nem baj, erősebb iróniát nem akartam, mert még ezt is nehéz nekik megemészteni, ha még toltam volna rá, 1-2 csavart uhhh inkább nem fárasztom őket, még ez is sok.😄
2.Itt úgyis mindenki össze-vissza pontozgat, nekem meg amúgy se a pont számít.
"Neeeem? Amikor 400.-ig ment az € Misi haverotok kit talált meg felelősnek?"
Nem. Idézd már, hogy Misi hol mondja, hogy Gyurcsány a felelős, vagy hogy a 12 évvel ezelőtti MSZP/Gyurcsány a felelős!
"A pártod és kormányod jön Sorosbrüsszelgyurcsánnyal 12 év után is, mee a szocik elvették a 13. havit. Mee a vizitdíj…"
Az a kormányzás 12 évvel később is ugyanolyan szar. Vagy mi van, 12 év után nem lehet elmondani valamiről ami szar, hogy szar? Hozzáteszem, az, hogy elmondják a 12 évvel ezelőtti kormányzás hibáit nem azzal egyenértékű, hogy amiatt szar most bármi is, hiába próbálod ezt demózni.
"Azt ugye tudod, hogy Viktor ellenzékben Eurót is igért..."
Poltikusok ígérgetnek, amik nem teljesülnek. Mondd, te eddig valami barlangban laktál, vagy ez neked mitől ujdonság?
"Nem értetted meg! A Fidesz hívek jelentős része EU ellenes, a kormány is sokszor így Brüsszel meg amúgy."
Ez nem igaz, a Fideszesek többsége ugyanúgy EU-párti. Mire alapozod, hogy nem?
"Harcolunk Brüsszellel, oroszokkal békét akarunk…"
Miért, te nem akarsz békét az oroszokkal? Jobb lenne, ha háborúznánk velük, vagy mi?
Beszarás, már az is negatívum, ha valaki másokkal békére törekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!