Donáth Anna és Cseh Kati elveivel ugyan nem értek egyet, de szívesen meg ***** őket. A DK elveivel 0 százalékban értek egyet, ráadásul Gy. Németh, Vadai rondák, Dobrev meg férfinak néz ki.
2022. ápr. 14. 14:59
12/20 kretens válasza:
Én meg úgy vagyok hogy akikről tudom a környezetemben hogy fideszfan azoktól soha semmilyen formában nem akarok panaszkodást hallani.A bölcőtől a sirig tartson ki a választott pásztora mellet.Szóval legyen gerincük és soha még a gondolatukban se merüljön fel hogy másra szavazzon ha nem úgy történnek majd a dolgok ahogy elképzelte mert morálisan nincs joguk hozzá.
2022. ápr. 15. 15:55
13/20 anonim válasza:
És ha időközben jön jobb mint Orbán és a Fidesz? Attól, hogy a Gyurcsány vezette koalíció helyett másra szavaz az ember, az csak azt jelenti, hogy azokat még jobban utálja, és nem azt, hogy Orbánt imádja mindenek fölött.
2022. ápr. 15. 17:01
14/20 anonim válasza:
Gyurcsány egyáltalán nem vezette ezt a koalíciót. De sajnos még vezetheti. Most röhög a márkába, orbánnal együtt, hogy kinyírták kb. az utolsó alternatívát is, aki vele szemben is erőt tudott mutatni az ellenzéki oldalon, és legyőzte a feleségét az előválasztáson.
Sajnos most tényleg visszarepültünk 2006-ba ezzel a vereséggel, és megint "orbán vagy gyurcsány" kérdéssé silányul a magyar politika.
Ezt együtt érte el a két KISZ-titkár. Mert úgy kellenek egymásnak mint egy falat kenyér.
orbánt a gyurcsánygyűlölet tartja kormányon, gyurcsányt az orbángyűlölet emelte az ellenzék legerősebb pártjának elnökévé. Ez a két tetü újabb 4 évet kapott rombolni. Egyik az ország egészét, másik az ellenzéket.
2022. ápr. 16. 00:54
15/20 anonim válasza:
Az eredeti kérdéstől eltértünk:
mi az, hogy magyarellenes?
2022. ápr. 16. 08:30
16/20 anonim válasza:
Magyarellenes? Például aki jelentgeti állandóan Brüsszelben Magyarországot. Az mi, ha nem magyarellenes, hazaáruló?
2022. ápr. 16. 12:18
17/20 anonim válasza:
Hidd el, én is lefogom írni és elfogom mondani, ha folyamatosan jogsértő tevékenységekkel találkozom Magyarországon..... ne hogy már erről kussoljak..
2022. ápr. 16. 12:34
18/20 anonim válasza:
#16: Akkor a fidesz magyarellenes volt 2010 előtt?
2022. ápr. 16. 12:57
19/20 anonim válasza:
16-os: ez már egy konkrét dolog, amit meg lehet vitatni, hogy magyarellenes-e és ha igen, akkor miért, ha nem, akkor miért nem.
ha debreceniként feljelentem a polgármestert, mert lop a közösből, akkor vajon debrecen-ellenes vagyok-e?
kérlek, olvasd el ezt a cikket arról, hogy Orbán, ellenzékben mit mondott az EU-ban Magyarországról:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!