Miért nem meri kimondani Márki-Zay Péter, hogy "MEGBUKTAM"?
Én sem ismerném el hogy elbuktam hogyha minden mondatomat úgy összevagdossák hogy egy komplett hazugságot építsenek fel rá, amellett hogy amúgy is minden 2.cikk rólam hazusgág.
Egyébként ennek ellenére elismerte hogy hibázott. Olyanért miért vállaljon felelősséget Pl amikor a Fidesz olyanokat terjeszt hogy fiatalokat akarna frontra küldeni miközben ilyet soha nem mondott??Arról meg már ne is beszéljünk mennyire nevetséges vád hiszen ez PARLAMENTI DÖNTÉS lenne, ha akarna se tudna küldeni katonákat Ukrajnába, nem hogy civileket.
Szóval kedves kérdező! Hogyha a Fidesz tisztességesen kampányolt volna és Orbán Viktor esetleg kiállt volna egy miniszterelnök jelölti vitára (ahogy azt illik), akkor hidd el nekem MZP nyugodt szívvel ismerte volna el a vereséget, ha esetleg így is vesztett volna.
Mert akkor a megmaradt politikai tábora is elpártolna tőle. Ha országosan meg is bukott, neki meg kell őriznie a hódmezővásárhelyi szavazóit, plusz pártot is akar építeni.
Ilyen helyzetben a "Megbuktam, emberek!" nem a legoptimálisabb kampányszlogen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!