Mitől lesz valaki MSZP szimpatizáns?
Figyelt kérdés
Szerintem a szimpátia szó és az MSZP fogalma egymásnak kibékíthetetlenül ellentmond. Az MSZP-t normális felfogóképességgel nem lehet kedvelni. Nekem meggyőződésem, hogy aki MSZP szimpatizánsnak nevezi magát az:
A : annyira gyűlölködik, hogy neki mindegy, csak Orbán ne.
B : teljesen tájékozatlan, mert ha kicsit is tájékozott egyszerűen nem talál olyan MSZPs politikust ill. MSZP intézkedést, megnyilvánulást amely szimpatikus lehetne.
C : volt kommunista aki hasznot húzott a múlt rendszerből és ennélfogva az MSZMP utód MSZP-t elvtelenül szereti akármit is csinál.
D : Hülye.
Vajon a fenti 4 kategóriába a magukat MSZP szimpatizánsnak tekintők mind beleférnek ? Melyikük vannak többségben ?
2010. szept. 15. 17:11
22/22 anonim válasza:
Kedves BeerHunter! Egyetértek! :)
11:05-ös voltam.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!