Mitől lesz valaki MSZP szimpatizáns?
Szerintem a szimpátia szó és az MSZP fogalma egymásnak kibékíthetetlenül ellentmond. Az MSZP-t normális felfogóképességgel nem lehet kedvelni. Nekem meggyőződésem, hogy aki MSZP szimpatizánsnak nevezi magát az:
A : annyira gyűlölködik, hogy neki mindegy, csak Orbán ne.
B : teljesen tájékozatlan, mert ha kicsit is tájékozott egyszerűen nem talál olyan MSZPs politikust ill. MSZP intézkedést, megnyilvánulást amely szimpatikus lehetne.
C : volt kommunista aki hasznot húzott a múlt rendszerből és ennélfogva az MSZMP utód MSZP-t elvtelenül szereti akármit is csinál.
D : Hülye.
Vajon a fenti 4 kategóriába a magukat MSZP szimpatizánsnak tekintők mind beleférnek ? Melyikük vannak többségben ?
Kit érdekel az államadósság XD
Téged sem az eszedért fognak ellopni az is biztos.
Kedves kérdező, a fentiek közül egyik sem. Nem érted, és a jelek szerint nem is fogod soha megérteni azokat, akik nem úgy gondolkodnak, mint te. Éppen ezért feleslegesnek is tartom ideírni, miért szavazok az MSZP-re.
(Egy fiatal szociáldemokrata)
Utolsó:
Én mégis inkább megkérdezném, hogy miért szavazol az MSZP-re ? Írjál le 3 rövid, lényegretörő okot !
Köszönem előre is.
Úgy látom BeerHunter Fankadelit hallgat.... ("nem az eszedért lopnak el") :D
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!