Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is elmegy április 30-án...

Más is elmegy április 30-án az oroszok melletti tüntetésre?

Figyelt kérdés
Kollektív bűnösséget alkalmaz nyugat az oroszokkal szemben ; orosz kamionosok nem tudnak bankkártyával fizetni, sportolók karrierjének vége, nem játszanak orosz kultúrát...
2022. ápr. 13. 08:00
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
37 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Szegény ártatlan oroszok, szerintem kb 20-30 lesz a tüntetők száma, mint ahogy azoknak az IQ-ja is, akik elmennek.
2022. ápr. 13. 08:02
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
1: nem biztos, ha a birkamenetelőket odarendeli Orbán, akkor többen is lehetnek
2022. ápr. 13. 08:18
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Mivel nagyjából csak dezinformációval lehet találkozni a hírekben, nem tartom ostobának azt, aki kimegy erre a rendezvényre. Én mondjuk nem állok be egyik oldara sem, (és bajba sen akarnék kerülni) úgyhogy nem megyek ki, ahogy egy Ukrajna melletti tüntire sem mennék.
2022. ápr. 13. 08:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Április elsején meg az ÁVÓ-sok melletti tüntetés volt.

Az ellenforradalom dicső leverésének emlékére.

Mocskos hanyatló nyugat bezzeg megtorpedózta, na majd ez a komcsi felvonulás azt is pótolja :)

2022. ápr. 13. 08:47
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Én egyik oldal mellett sem tüntetnék. Hazudik mindkét fél folyamatosan.

Ettől függetlenül elfogadhatatlannak tartom, hogy sportolók, művészek stb. életét, karrierjét tették tönkre csak azért, mert orosz származásúak. Ez valóban kollektív bűnösség. Úgy néz ki, a nyugati világ nem tudta ezt kinőni a II. világháború óta, hiába a pofázás megvolt róla. De milyen hamar visszahozzák ezeket a "régi, jó dolgokat". Már várom, hogy a nyugaton élő oroszok kitelepítésére mikor kerül sor, hivatkozva arra, hogy "mindenki kém".

2022. ápr. 13. 09:08
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

???????????

Oroszok melletti tüntetés, vagy kollektív büntetés elleni, vagy ukránellenes?

Putyin és a hadsereg támogatása, vagy a megbélyegzett ártalmatlan sportolók és müvészek, magánvállalkozások és munkavállalók eltúlzott büntetése ellen?

Gondolatban vagy helyileg az oroszok mellett?

2022. ápr. 25. 13:49
 7/10 anonim ***** válasza:
71%
#5 Én meg azt tartom elfogadhatatlannak, hogy az OROSZ HADSEREG ukránok millióinak teszik pokollá az életét. Nem is beszélve, hogy lerombolják az országot, és megölik az embereket.
2022. ápr. 25. 21:07
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
Miazhogy én is ott leszek tüntetésen, és igenis vonuljanak ki az ukránok Oroszország területéről. 😆
2022. ápr. 25. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Bizos, hogy ott leszek a tüntetésen. Milyen világban élünk az ukránok megtámadják a ruszkikát, és végén még a Nyugat szankcionálja az oroszokat. 😂😂😂
2022. ápr. 25. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem az orosz nyelvet,kultúrát. Nincs bajom az ártatlan orosz civilekkel. Az is hülye, aki az egész orosz lakosságot beskatulyázza...

De! Már kérem szépen ki az a fogyatékos, aki kimegy tüntetni egy olyan ország mellett, aminek a hadserege ukrán civileket gyilkol, erőszakol meg,városokat dont romba?

Hogyan lehet e mellé állni? Világosítsatok fel, mert nem fogja fel az agyam... 56-os elesetteink foroghatnanak a sírjukban

2022. máj. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!