Márki Zay Péter tényleg menthetetlen, vagy csak nem bírja elviselni tisztességgel a vereséget?
MZP-nek láthatóan fogalma nincs semmiről, NULLA diplomáciai érzékkel.
Szerintem nagyot lépne előre, ha beiratkozna Schiffer Andráshoz némi úri viselkedésmódért, hogy ellenzékiként még OV is elismerje, tisztelje és partnernek tartsa, a választókról nem is beszélve.
Ha valakire haragudhat, az a saját közege, aminek a színeiben a választáson indult.
Dolgoznia kellene mellette azon, hogy a szavainak súlya legyen és felsőbbrendűen ne nézze le a választók 80 % azért, mert esetleg vidéki, nyugdíjas, nő, vagy fogyatékos.
Ha ezek sikerülnének, akkor sem jósolok nagy jövőt neki, mert a következő választáson akármennyit mézesmázoskodna ezeknek a rétegeknek, beigazolódott, hogy a magyarok nem felejtenek, lásd Gyurcsány.
6
Bezzeg Jakab meg Gyurcsány igaz? 🤡🤡
#6: Schiffer András moslékkoalíciózása aztán nagyon úri. Egyébként szerintem is intelligens, de érzek egy nagyfokú sértődöttséget rajta az ellenzék iránt.
MZP szintén intelligens, a stílusa más, ezen lehetne finomítani.
Schiffer már nem politikus, magánemberként mondta el a véleményét, amihez joga van.
Viszont politikusként kifogástalan volt, úgy modorban, mint gondolkodásmódban.
#9: Politikusként is joga van, maximum nem választják meg miatta.
Egyébként szerintem aki ad magára az magánemberként sem beszél így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!