Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz Széll Bernadettel?...

Mi lesz Széll Bernadettel? Hol fog dólgozni?

Figyelt kérdés
Nem jutott be a parlamentbe hallottam, pedig 2018-ba miniszterelnök jelőlt is volt. Mi lesz vele?
2022. ápr. 12. 09:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Rap előadó lesz. A "Csordás Anett" száma berobbant annak idején.
2022. ápr. 12. 09:08
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Közgazdász diplomája van és a képviselőség előtt is dolgozott...nem úgy mint sokan mások.

Biztosan talál magának munkahelyet.

2022. ápr. 12. 09:10
 3/13 anonim ***** válasza:
74%

Jaj ez a bugganyt proli hozzáállás, hogy akkó mán menni kő egybű dóógozni.. :D:D

Kérdező Te valami vasutas vagy? :D

2022. ápr. 12. 09:12
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

Meg hogy az irigyeknek is legyen min csámcsogni, a parlamenti képviselőknek, ha lejár a mandátumuk és nem választják őket újra, akkor 3 havi végkielégítés jár neki.

Még Farkas Flórihoz is hozzávágnak búcsúzóul 5,5 millát amiért olyan ügyesen eltüntetett pár milliárdot.

2022. ápr. 12. 09:21
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Kap pesten egy jól fizető köztisztviselői állást és él majd, mint Marci Hevesen.
2022. ápr. 12. 10:08
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom kérdező, ha téged megválasztanának a parlamentbe akkor azt mind egyszálig elszórnád magadra és élnél egyfajta modernizált dzsentriként.... szerintem ez a fajta dzsentri életmód inkább Fideszesekre jellemző... pár éve kicikiztek Debrecenben egy momentumos önkormányzati képviselőt, mert ételfutárkodott, én meg egyáltalán nem nem nevettem, sőt írtam a kárörvendő fb poszt alá, hogy inkább példát vehetnének róla...
2022. ápr. 12. 12:30
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Dolgozni,természetesen nem fog,csak elcseszi a tájmot,mint eddig,ő és az összess kibic..
2022. ápr. 13. 21:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Aha 7-es Orbán dolgozott azontúl bármit is, hogy rendszerváltás óta politikus?
2022. ápr. 14. 01:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Itt mindenki a munka hőse, mint a 7-es válaszoló is, de kérdem én, hogy munka mellett hogy van ideje minden politikai kérdéshez oda kommentelni a fideszes propagandáját éjjel nappal?? Ez munka mellett kivitelezhetetlen lenne... Akkor neki a munka lehet azt jelenti, hogy neki ezért fizetnek és ez a munkája? Mert másképpen nehéz elképzelni..
2022. ápr. 14. 08:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Amúgy figyeljetek rá oda, mert ha politikai kérdéseknél 2,5 pöttyös válaszolót láttok, az mindig ugyanaz az egy ember..:D

Esélyes hogy meglesz hamarosan az IP címed is bratyó... ;)

2022. ápr. 14. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!