Gyurcsány miért nem hagyja abba a politikát?
Elgondolkoztam mai nap hogy vajon Gyurcsány miért nem hagyja abba a politikát! (logikailag így lenne a legjobb mindenkinek) így a legelején elmondanám hogy bár én jobboldali vagyok csak szimplán megfordult a fejembe hogy miért nem hagyja abba a politikát? hiszen nincs értelme neki politizálnia... na de kifejtem!
Gyurcsány Ferenc volt már hatalmon és elég gazdag is lett! 2006 botrány után népharag van ellene (rádásul több baloldali mondta hogy jobb lenne ha Gyurcsány kilépne már) szóval 2006 után botrány alakult ki (öszödi beszéd) 2010 ben jól tudta hogy nem fog nyerni! (Fidesznek kétharmada lett) aztán 2014 ig minden propagandát és Fidesz botrányt bevetettek! (Mészáros Lőrinc stb...) a határkerítés volt sokak szerint ami miatt nyert a Fidesz (Vagy legalábbis hogy újabb kétharmad lett) szóval 2014 ben nem nyertek ami érthető (még az öszödi beszéd is friss volt) aztán 2018 ig szintén minden botrányt és propagandát bevetettek (ja igen.. a Fidesz is csinálta a propagandát nyílván, de itt ez most nem lényeges) szóval 2018 ban szintén vesztettek... (Gyurcsány itt már 56 éves volt) aztán jött a mindent vagy semmit... teljesen összeállt az ellenzék! rádásul a Jobbik is csatlakozott hozzájuk! és a Fidesznek komoly botrányai voltak! na, szóval a Fidesz tele botránnyal az Ellenzék meg összeállt + a Jobbik is csatlakozott hozzájuk! (Gyurcsány itt már 60 éves) és aztán a 2022 választáson tudjuk mi történt... a Baloldali/Ellenzéki Összefogás sosem volt még ilyen szinten a padlón... így nagy esélyel 26 ban sem fognak nyerni! (lehet hogy nem lesz a Fidesznek 2026 ban kétharmada de a baloldal kétlem hogy nyerne! egyszerűen a számokat nézve majdnem lehetetlen) szóval 64 éves lesz Gyurcsány 2026 ban, ahol valszeg nem nyer! 2030 ban van talán... talán.... esély a győzelemre! akkor Gyurcsány 68 éves lesz! (és ígysem biztos hogy nyernek 2030 ban) szóval a kérdés... van neki pénze és már elég öreg (+alkoholista ami egészségtelen nagyon) szóval ameddig a teste és az elméje "erős" és "bírja" addig a politika helyett miért nem élvezi ki az életét? van pénze de ideje már kevés! legjobb esetben is 68 évesen kerül hatalomra... szóval a kérdésem: Miért nem hagyja abba a politikát és inkább a sok pénzével élvezné az életét? rádásul az Ellenzéki Összefogásnak is jót tenni mert ha nincs ott Gyurcsány akkor emelkedni fog (még ha nem is sokat) de emelkedni fog az Összefogás... így magának és az Ellenzéknek is jó lenne ha visszavonulna! de miért nem teszi?
Véleményem Szerint 3 opció lehetséges:
-Pénz: Elég sok pénzt kap a parlamentbe mert politikus (fizetés) de ígyis úgyis gazdag szóval nem lenne mindegy neki? szóval erre kicsi az esély..
-Szeret/élvezi a politizálást: ezt bár én kétlem de lehetséges, vagy csak szimplán tudja élvezni mellette az életet hogy közben politizál! de ha nem politizálna akkor sokkal több ideje lenne... szóval erre is kicsi az esély...
-Hatalomvágy: Talán erre van a legtöbb esély... volt hatalomn és tudja milyen jó érzés és elvették tőle épp ezért mániásan vágyik utána... de ha nagyon hatalmat akar akkoz hát van neki.. gazdagnak gazdag.. így ha van pénz van hatalom (nyílván kisebb mint aki kormányon van) de talán erre van esély hogy mániásan vágyik a hatalom után!
Szerintetek miért politizál még? miért nem vonul vissza?
12: akik közül sokan utálják Fletót, és károsnak tartják az ellenzékre a jelenlétét
Csak a DK-sok szeretik.
"12: akik közül sokan utálják Fletót, és károsnak tartják az ellenzékre a jelenlétét"
Érdekes. A választások előtt még ment a szerecsenmosdatás.
Még volt magyarázva hogy "dehánemisagyurcsányazelnök" hogy semmi köze hozza hisz csak egy pártelnök. Most meg kuss van. Itteni kommentelőkről beszélek.
#15 Már ne haragudj, de amikor egy 5 csillagos szállodában dolgoztam. Én láttam a saját szememmel, hogy Gyurcsány sokszor találkozott Sorossal.
Együtt reggeliztek többször is.
Amíg van Gyurcsány, Orbán mindig előhúzhatja ezt a kártyát, hogy “vagy mi, a baloldalon meg ott van Gyurcsány, ugye ezt nem akarjátok?” - és sajna igaza van, mondom baloldali szavazóként.
Sokak szerint létezik erre egy titkos megállapodás is közöttük, mert amíg ő a politikában van, addig biztos Orbán széke. (Azért tehetség kell ahhoz, hogy ennyire megggyűlöljenek az emberek, hogy konkrét rohamot kapjanak tőled.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!