NATO-tagként sokan miért oroszpártiak Magyarországon?
@9
"Ha az oroszok védik a határaikat,..."
De most az oroszok NEM a határaikat védik, hanem megtámadtak egy független országot.
Innen kezdve érdektelen amit mondasz.
#9: "Ukrajna mi óta nato tag? Miről beszélsz?"
Ukrajna nem NATO tag, de azt azért ne felejtsük el, hogy részben a NATO terjeszkedésének megakadályozása miatt indították a háborút. Lévén, hogy NATO tagok vagyunk, így a lépés közvetve ellenünk is irányult. Ebből nekem egyértelmű, hogy melyik a számunkra rossz oldal.
"Igen, mert irakkal nincs bajod. Líbiával sem. Afganisztán húsz éves megszállásával sem."
Ezekkel is bajom van, ne adj olyat a számba, amit nem mondtam.
"Ha az oroszok védik a határaikat, az összes létező szankciót kapják."
Ki támadta, illetve ki veszélyeztette Oroszország határait? A NATO soha nem támadta volna meg. Ukrajna még annyira sem.
A NATO segíthetett volna az ország déli határán az illegális migráció megfékezésében is. Nem tette, ebből is látszik hogy semmi értelme. Nehogy azt hidjétek, ha nálunk lenne háború, azok majd idejönnek!
NATO eddig csak bosszantotta az oroszokat világéletében...
Én ebben az országban úgy érzem magam, mintha visszalapoztam volna a törikönyvben: egypártrendszer, ahol mindenki odavan Kád...Orbán elvtársért, az ötszörös életszínvonalon élő nyugat haldoklik, lám-lám soha nem látott 6,5%-os történelmi mélyponton van az angol infláció, miközben idehaza 10% mellett is folyik a gáz, a németek már gyertyával fűtenek, nálunk még minden ok.
Mondanám - ha nem lenne morbid -, hogy mintha megint mi lennénk a szocializmus legvidámabb barakkja...
SOHA senki nem tett értünk semmit, a nato se fog. Némi arcvesztéssel lelép, ne legyenek hamis illúziók.
Ua nem nato tag, miről beszélünk?
Ruandában mit csinált a nato? Kivonult csendben. Végignézte hogy 1m embert bozótvágókkal ölnek meg. Mit mondott a nato usa mikor kértek segítséget? Nekik érdekeik vannak, nem barátaik. Ennyi.
A hollandok, akik ott voltak, akinek a gyarmata volt, akik tuszikra és hutukra osztották őket külső jegyek alapján, hagyták az egészet.
Burkoltan te vádolsz másokat, miközben magad vagy propagandista. Képtelen vagy reálisan, eltávolodva nézni a világot, a saját néped érdekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!