Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád a melegházasság...

Támogatnád a melegházasság legalizálását?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 11. 21:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
72%

"Mennyi homofób van ebbe az országba b@zdmeg. Vagy csak ezen az oldalon. (100%ig heteró vagyok mielőtt valaki bemer szólni)"

Mennyi homofób van itt... de azért odaírom hogy 100%ig HETERÓ vagyok, nehogy melegnek gondoljanak.

😂😂😂

2022. ápr. 13. 10:39
 32/41 anonim ***** válasza:
34%

"Én egyenlő jogokat adnék nekik egy feltétellel, nincs több prideos feszültségkeltés nem keverik bele az lmbtq stb stbt a politikába."

Te kis naív. Nekik nem egyenlő jogok hanem előjogok kellenek mert ők a kisebbség. Ha a prideot meg az lmbq-t megtiltod akkor máris korlátozod a szabadságukat mert homofób vagy.

2022. ápr. 13. 21:50
 33/41 anonim ***** válasza:
86%

#31 Azért emeltem ki, hogy heteró vagyok, hogy én heteró szemszögből gondolom így :) retardált.....

#32 Hidd el belemennének ők is, a pride csak pár nagyhangú miatt ilyen népszerű, de amúgy nem érdekelné a melegeket ha egyenlő jogaik lennének.

2022. ápr. 13. 21:56
 34/41 anonim ***** válasza:
89%

Alapvetően nem a jogokkal van baj, vagyis 1-2 esetben igen, mint pl sima polgári házasság esetében.

A gond azzal van, hogy a társadalmunk elutasító és emiatt hátrányba kerülünk mi a többi emberrel szemben. Pl ha kiadó lakást keresel akkor lehet ez egy elutasító ok, kisebb cégek emiatt megválhatnak tőled, természetesen más okra hivatkozva, mindig figyelned kell, hogy hogy viselkedsz a pároddal utcán, mert már egy kézenfogva való sétálás is túl sok másoknak.

A PRIDE igazából nekünk van, egy nap amikor nem kell elrejtőznünk, szabadon sétálhatunk olyan emberekkel akik elfogadnak minket, úgy ahogy vagyunk. Persze itt is vannak extrém emberek, de ha megnézed, a legtöbb ember normális ruhákban mászkál, pride zászlóval vagy vmi arcfestéssel.

2022. ápr. 22. 10:54
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
"27, azért keverik/keverjük bele, mert a házasságnak minden morális, erkölcsi hátteret az egyházi kötelék ad. " Marhaság. Az egyház SEMMIT sem ad a házassághoz- Ami a morális részt illeti: az egyházi esküvőt tartók is félrekúrnak, ugyanúgy mint azok aki polgári esküvőt tartottak csak. Az egyházi esküvő egy izé. amit megszokásból tartanak az emberek, hiába nem vallásosak. Remélem egyszer ez a primitív őskövület, a vallás megszűnik egyszer létezni.
2022. ápr. 22. 19:55
 36/41 anonim ***** válasza:
73%
35, beszélj a magad nevében, ha kérhetem.
2022. ápr. 22. 20:52
 37/41 anonim ***** válasza:
69%
#35: Pont most volt egy tudományos kutatás arról, hogy a szegényebb országokban azért viselik jobban a nehézségeket, mert a vallás támaszt nyújt nekik. Nem meglepő, hiszen az emberiség történelmében mindig is létezett vallás, ami erkölcsi útmutatás szempontjából is fontos. Nyilván, sose tartják be tökéletesen az emberek, mert nem vagyunk hibátlanok, de attól még nem kell az egészet kidobni az ablakon. Bár ezt egy végletekig materialista balliberális, aki úgy gondolja, a világ működtethető kizárólag racionális elveken, nem értheti.
2022. ápr. 22. 21:58
 38/41 anonim ***** válasza:
71%
"35, beszélj a magad nevében, ha kérhetem." Azt tettem. De hogy jobb legyne a valláskárosult lelkecsékdenk: ÉN úgy gondolom, hogy a vallások kártékony szemetek, amiknek rég semmi jogosultsága létezni. Csak a primitív, buta, gyenge emberek kapaszkodnak a kitalált mesikéikbe.
2022. ápr. 23. 02:14
 39/41 anonim ***** válasza:
83%

"Csak a primitív, buta, gyenge emberek kapaszkodnak a kitalált mesikéikbe."

Ez a kisebbik baj. A nagyobb baj megfertőzik vele a gyerekeiket is amikor elrángatják hittanra és kialakítják bennük a torz világképüket ami tele van a vallásuk értelmetlen dogmáival.

2022. ápr. 23. 11:24
 40/41 anonim ***** válasza:
95%

Önmagában nem a hittel van a gond, elhiszem hogy egy feletted álló erő létezése, illetve az hogy egy jobb helyre kerülsz halálod után tudata átsegíthet helyzeteken, viszont a szervezett vallással nagy gondok vannak.

Tele vannak káros dogmákkal amik az emberek földi életét teszik tönkre, belekényszerítenek meleg embereket hetero kapcsolatokba több ezer éves könyvre hivatkozva, majd nagyban meglepődnek ha ezek az emberek depressziósak lesznek.

És nem csak a melegeket, de mindenki másra is óriási abszolút fölöseges nyomást gyakorolnak, férfi csak ilyen és ilyen lehet nő meg ilyen és ilyen, Csak így meg úgy szeretheted a másikat és még sorolhatnám.

2022. ápr. 23. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!