Magyarországon az állam miért nem épít szociálisbérlakásokat ?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom anno volt ilyen valamelyik kormány idején de nem igen emlékszem a részletekre mert akkor nagyon fiatal voltam. Megbukott vagy ellopták a pénzt ? Vagy mi volt ott a gond ?
Hollandia és Németország is nagyszabású beruházások keretében évi 50-100 ezer között lakást épít , hogy csökkentse a lakhatási válságot. Ez főleg Amszterdamban jelent nagy gondot.
2022. ápr. 11. 18:50
1/16 anonim válasza:
Semmi gond nem volt, a ma álló panelházak 99%-a ebből származik. 50-60 éve épültek, és köszönik, jól vannak.
2/16 anonim válasza:
MZP-nek volt ilyen terve. Nem volt rá igény 🤷🏼♀️
3/16 anonim válasza:
Mert akkor az ingyenélő kínai és izraeli befektetők nem tudnák olyan pofátlan áron kiadni a lakásaikat.
5/16 A kérdező kommentje:
#4 Igény az szerintem lenne rá
2022. ápr. 11. 19:05
6/16 anonim válasza:
Szerinted lehet. De gyakorlatban nincs.
7/16 A kérdező kommentje:
#6 Ahol én lakom itt lenne rá igény, mert nagyon sokan várnak ilyenre
2022. ápr. 11. 19:09
8/16 anonim válasza:
Ezen ápr.3.előtt kellett volna gondolkodni. Mostmár várhattok.
9/16 anonim válasza:
2: Persze, mert MZP mindne megvalósított volna, amit tervbe vett.
10/16 anonim válasza:
Mert sokkal égetőbb szükség van stadionokra.
Bár az is igaz, hogy ötből négy stadion árát költhetnék bérlakásra is, de meg kell értenünk, ha nem árazzák túl ötszörösen, akkor a "nemzeti nagytőkés burzsoázia" csak egy stadion árával gazdagodna egy stadion megépítése után. Ez pedig VESZÉLYES (lenne)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!