A jobboldaliak szerint az a kapitalizmus,hogy nekik mindent ad az állam,még mások fizethetik az adókat?
Állandóan kommunistáznak.
Közben adókedvezményt kapnak,még mások nem.
Lakásvásárláshoz kapnak támogatást,még mások nem.
Adókedvezményt akarnak,de a tanároktól elvárják,hogy éhbérért dolgozzanak.
Közben örülnek a hatósági áraknak,meg hogy az állam fizeti a rezsijük egy részét.
Ez baromira nem kapitalizmus,hanem egyfajta ideológiai alapú szocializmus.
Magyarországon, de úgy általánosságban a világban sincs már értelme ennek, hogy 'jobboldal'. Mert mindenki össze-vissza használja mindenfélére, amihez semmi köze nincsen.
Ha valaki valóban jobboldali gazdaságilag (én az vagyok) az minden állami osztogatást,árstoppot,rezsicsökkentést,13 havi szarságot visszaszorítana. Az adókedvezményeket pedig egységesen mindenkire vonatkoztatná azzal, hogy összességében minimálisra csökkentené az adókat és nem csak ilyen vagy olyan társadalmi csoportok esetében akik az államatyuskának éppen kedvesek.
Magyarországon ma nincsen gazdaságilag jobboldali párt, MZP próbálkozott, de a sok balos demagóg párt elnyomta és még egy saját frakciót se engedtek neki. Remélem most viszont létrehoz egy ilyen pártot ,a többi leszerepelt ellenzéki párt meg remélem eltakarodik,amelyek 12 éve hatalmon tartják a fideszt.
Kedves kérdező!
Az általad felsorolt dolgok pártállástól függetlenül mindenkire vonatkoznak!
Adókedvezményt kapnak a 25 éves aluliak, illetve a gyermeket nevelők.
Lakasvásárláshoz aki megfelel a kritériumoknak pártállástól függetlenül mindenki kap támogatást.
Nem várom el a tanároktól, hogy éhbérért dolgozzanak, mint ahogy mástól sem.
Jól sejtem, hogy Te is hatósági áron veszed a húst, és a csökkentett rezsid fizeted!? Vagy pluszba befizeted a különbözetet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!