MZP jobb oldali pártot akar alakítani. Mit szólsz hozzá?
2022. ápr. 11. 18:16
11/19 anonim válasza:
Hát a Kossuth-körök a polgári körök mintájára tök jó kezdeményezés. Márki-Zaynak széleskörű jobboldali értelmiségi véleményvezéreket kell maga mellé állítania szerintem, akik kiábrándultak a populista Fideszből. Végül is Orbán is a polgári körökkel hasonló építkezésbe kezdett 2002-ben. Én szurkolok Márki-Zaynak
12/19 anonim válasza:
11: Egy csomó ellenzéki elemző mondta a vereség után különböző műsorokban, hogy kiábrándult Fideszes NEM létezik. Nagyon masszív tömb. És igazuk van sajnos... 🙁
13/19 anonim válasza:
12-es: Ez nem igaz. Nagyon sok fideszes ismerősöm van, aki azt mondja, a Fidesz a kisebbik rossz és szükség lenne egy rendes jobboldali pártra. Valószínűleg tényleg van egy politikai űr, ezt több elemző is említette már. Szerintem a mostani 3 millió feletti szavazó sem azt jelenti, hogy ennyi a masszív fideszes szavazó. Szerintem ez egy nagyon heterogén szavazóbázis, és ennek egy része elszívható
14/19 anonim válasza:
13: Pedig hidd el így van. A Jobbik szavazók tűntek el teljesen, egy részük a Mi Hazánk nevű fasiszta pártra szavazott, egy részük a Fideszre, egy részük meg otthon maradt.
15/19 anonim válasza:
Márki-Zay pedig bukott politikus, aki a felelőtlen nyilatkozataival teljesen elásta magát. Bukott emberre nem lehet pártot építeni.
16/19 anonim válasza:
A NER óta senki nem tudott összehozni egy működőképes jobbközép pártot.
A 2018-as Jobbik volt talán a legsikeresebb próbálkozás.
Elsősorban a párt kommunikációján múlik, hogy sikeres lesz-e. Jelenleg nem tudom megtippelni, hogy mi lesz belőle.
De ha jól értem, akkor Mzp egy új Mdf-et akar alapítani.
17/19 anonim válasza:
Az MDF kellemes nosztalgikus érzés az emberek számára. Nem rossz ötlet erre alapozni
18/19 anonim válasza:
17: Választások útján nem lehet legyőzni a Fideszt! A negyedik 2/3-ot szerezték meg a narancshuszárok és az ellenzék minden, azaz minden felállást kipróbált.
A Fidesz=Orbán Viktor. Azaz Orbán haláláig uralkodik, ami legalább még 20 év, utána a Fidesz lassan fog szétbomlani, szétesni.
19/19 anonim válasza:
"Orbán haláláig uralkodik, ami legalább még 20 év"
Ahogy most kinéz, szerintem kevesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!