Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy MZP bejelentette, meg fogja alapítani a jobbik 2.0-át?

Figyelt kérdés

Egy jobbközép néppárt megalakítását jelentette be MZP,amit a hatalmas bukást produkáló jobbik is képvisel...

[link]

MZP új pártja is hatalmas bukás lesz?

2022. ápr. 11. 13:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
#10 Orbán is bukott politikus volt jó párszor.
2022. ápr. 11. 14:11
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
A jobbik sohasem volt valódi jobbközép párt. Én elméletileg jobbközép szavazó lennék, de mivel nem volt ilyen párt, ezért inkább szavaztam az LMP-re, Kutyapártra, Momentumra. Még az MSZP-re is előbb szavaznék, mint a Jobbikra. Őket legfeljebb csak az összefogás részeként tudtam elfogadni.
2022. ápr. 11. 14:11
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
11: Igen, de azóta negyedik 2/3-át ünnepli. Én az ellenzékre szavaztam, de mindenki tanúsítson önkritikát.
2022. ápr. 11. 14:16
 14/21 anonim ***** válasza:
15%

MZP nem alkalmas jelenleg miniszterelnöknek.

Amúgy hogyan állt a vereséghez? Elismerte, hogy hibázott, vagy csak a Fideszt szidja? Amennyiben ez a helyzet, csak egy bukott politikus, akinek már nem lesz jelentős szerepe a 2026-os választásokban.

2022. ápr. 11. 14:18
 15/21 anonim ***** válasza:
17%

Én nem kívánok rosszat Márki-Zaynak, de ne alapítson pártot, nem lesz miniszterelnök valószínű. Ez a hajó elment.

Töltsön időt inkább a családjával, 4 gyerekével. Ja és nézze vissza milyen butaságokat, marhaságokat mondott a kampány során, tanulságos lesz...

2022. ápr. 11. 14:22
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
#14: Elismerte, hogy ő is hibázott. Szerintem a 2026-os szerepét a 2024-es EU-s választások is nagyban meghatározzák. Addig még sok víz lefolyik a Dunán.
2022. ápr. 11. 14:22
 17/21 anonim ***** válasza:
98%

A Jobbik egy nemzeti radikális párt volt, ami egy nagyon konzervatív társadalmat, bezárkózó külpolitikát és állam által kontrollált gazdaságot jelent. Vona Gábor ebből kicsit visszavett, majd Jakab Péter egy olyan irányt vett, ami ideológiát nem tartalmaz, csak szociális demagógiát.

MZP egy konzervatív-liberális, Európai Néppárttal jó kapcsolatot ápoló, gazdaságilag szabad piac oldalán álló pártot képzel el.

2022. ápr. 11. 14:24
 18/21 anonim ***** válasza:
95%
A Vadhajtások azóta se tiszteli meg őt a neve leírásával?
2022. ápr. 11. 14:36
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

#17 vagyok.

Hogy mit szólok hozzá... Én személy szerint szavaznék egy európai irányultságú jobboldali pártra, akár MZP vezeti, akár nem. De azért jó lenne, ha olyan kampányt folytatna, mint az előválasztás során, nem olyat, mint a választás során. Az előválasztás során felsorolta a Fidesznek azon intézkedéseit, amivel egyetért, és azt, hogy mit csinálna másként. A választás során pedig nem elég, hogy a Fidesz plakátján MZP és Gyurcsány szerepeltek, az ellenzék plakátjain Orbán szerepelt! Kész kabaré volt!

2022. ápr. 11. 14:47
 20/21 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 11. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!