Teljesen felesleges lenne. Így is túl sok a politikus, meg a párt.
2022. ápr. 11. 13:48
2/21 anonim válasza:
MZP új pártja nem tükrözi a Jobbikot, más irányvonalat képvisel. A Jobbik csak a nevében jobboldali, egyébként eléggé baloldali elemekkel kampányolt, bár a mögött se volt sok tartalom.
2022. ápr. 11. 13:51
3/21 anonim válasza:
Ez hülye... Mit akar ez az ember?? Bukott politikus már.
2022. ápr. 11. 13:52
4/21 anonim válasza:
Jó lenne ha nyerne, de a Fideszt választással nem lehet levaltani.
2022. ápr. 11. 13:53
5/21 anonim válasza:
Politikai hulla. Maradjunk ennyiben.
2022. ápr. 11. 13:53
6/21 anonim válasza:
A kettőnek köze nincs egymáshoz. A Jobbik az átalakulása miatt szerepelt le.
Egy mérsékelt jobbközép pártra nagyon is szükség lenne.
2022. ápr. 11. 13:57
7/21 anonim válasza:
#5: Szerinted politikai hulla, mások szerint meg nem, így rá fognak szavazni. Egy pártot joga van alapítani, aki akar meg majd rá szavaz. Fölösleges ezt minősítgetni szerintem.
2022. ápr. 11. 13:57
8/21 anonim válasza:
Egy pártot joga van alapítani,
most még... ki tudja meddig
2022. ápr. 11. 13:58
9/21 anonim válasza:
A jobbik Jakab alatt túlságosan belecsúszott a DK seggébe. Se nem igazán jobboldali se nem igazán komolyanvehető párt már. Kb olyan mint az MSZP. Még egy ideig túlél, de nincs esélye lényegesen megerősödni. Főleg úgy nem, hogy most a radikálisabb szavazóit el fogja szívni az MH.
Én szívesen látnék egy új jobbközép pártot, és szerintem sokan mások is. Ha valamit ki kell venni a felhozatalból, az a jobbik és az MSZP. Persze jó lenne, ha Gyurcsány is visszavonulna, de van mögötte egy kb 10%-os támogatottság, szóval valahol érthető, hogy nem teszi. Bár nagy szívességet tenne az ellenzéknek.
2022. ápr. 11. 14:04
10/21 anonim válasza:
Az összes bukott politikusnak le kellene mondania! Ennyi önreflexió nincs bennük? Még nekem is nagyon önkritikám van ennél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!