Gyurcsány Ferenc dühös ember vagy csak egy hétköznapi jópofa manus?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 21:35
1/9 anonim válasza:
Embernek nem mondanám, emberroncs.
3/9 mindentudó99 válasza:
Alkoholista. Egyébként jópofa lehet a politikán kívül.
4/9 anonim válasza:
Szerintem tök bekattant már a folyamatos vereségtől. Össze vissza beszél a mostani vereség után is, ez a szardobálás meg nagyon visszataszító! Utálom Orbánt, de szerintem jövőre inkább a fideszre szavazok, hátha végképp megszabadulunk Ferkótól. Szerintem ő is megetne Grazba! Már a választások előtti csepeli kampányolásnál láttam, hogy be van kattanva.
5/9 anonim válasza:
Egy főállású szeszkazán, aki a tisztább napjaiban kicsit elpolitizálgat, amúgy megszokásból... :)
6/9 anonim válasza:
Hát jópofának nem lehet mondani. A düh, amit mutat meg nem düh, hanem valami más, talán gőg.
8/9 anonim válasza:
Sok embert nem érdekel, - köztük engem sem.
9/9 anonim válasza:
Abban a kicsi lakásban biztos nem csuda jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!