MZP : A DK egy bolsevik párt. igaza van?
„A DK trollhadserege már a választás előtt folyamatosan okolt engem. Már akkor ment ez a vádolgatás, ez most újraindult”
"Érden már egy nappal a választás előtt arról beszéltek egy DK-s fórumon, hogy fognak engem kicsinálni." Márki-Zay ezután megköszönte a 106 jelöltnek is a munkát, azt mondta, nem fogja ezt nekik elfelejteni soha.
" Tudjuk, hogy egy bolsevik pártban elég utasítani a főnöknek, hogy most őt kell támadni, és mindenki ráugrik. De én nagyon értékelem azoknak a kiállását, akik ezt nem tették meg. A DK-n belül beszédes, hogy kik azok, akik még vagy egyáltalán nem álltak bele ebbe, a Jobbikon belül – ahol Jakab Péter fontos szövetségese Gyurcsány Ferencnek – de ott is volt olyan, aki különvéleményt fogalmazott meg, és ezt én hálásan értékelem” [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!