Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a legfőbb oka Márki-Za...

Mi volt a legfőbb oka Márki-Zay Péter kapitány bukásának?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 10. 18:53
A kérdező szavazást indított:
Márki-Zay Péter rossz kapitány volt.
A matrózok nagy része Jakab és Gyurcsány matróz vezetésével ott szabotálták a kapitányt ahol csak tudták.
A kapitány hajójának a Gyurcsány-rakomány akkor terhet jelentett, hogy a hajó még a kikötőben elsüllyedt.
35 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Két értelmes mondatot nem bír összefüggően elmondani.

Ha sikerük is neki, akkor hülyeségeket beszélt.

2022. ápr. 10. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem mondta neki, politikai pályán csak hazudni szabad, ha eredményt akar elérni.
2022. ápr. 10. 18:57
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Saját maga.
 4/13 mindentudó99 ***** válasza:
29%
Az hogy beszèlt. Innen jött minden probléma. Az ember azt gondolná a fidesz beépített embere
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy a 2018-as Jobbik nem tudta egy az egyben behúzni a szavazótáborát az összefogásba. Ez szerintem a legkevésbé MZP hibája, habár kétségtelen, hogy nem volt felkészülve egy miniszterelnökjelölti kampányra.
2022. ápr. 10. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
Hogy kevesebben szavaztak az összefogásra mint a fidesz kdnp-re.
2022. ápr. 10. 18:59
 7/13 anonim ***** válasza:
16%

Nem egyetlen fő ok volt, hanem több fontos ok.

A kettő legfontosabb:

- a közmédiához való egyenlőtlen hozzáférés;

- MZP meggondolatlan nyilatkozatai.

2022. ápr. 10. 19:00
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

[link]

Az ilyen fogatlanok amik a fidesz összes hazugságát benyalják.

2022. ápr. 10. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Hát, én tavaly még szinte rajongásig voltam felé, a csúcson a Partizán interjú környékén volt ő, aztán csak folyamatosan árnyéka lett önmagának az én szememben. Utólag az a benyomásom, hogy pártháttér nélkül tényleg nem lehet a politikában érvényesülni. Nincs körülötte olyan ember aki elmondja, mit mondjon, és mit ne. Mi szerencsés, mi nem az. Ez volt a legfőbb hibája szerintem. Drukkolok neki, de az világos, és ezt is politikai szempontból mondom, hogy Gyurcsány nélkül nem lehet. Emberileg gondolni lehet bármit, de politikailag nem lehet megkerülni, és mivel az emberek többségének szava szent, és az emberek többsége azt mondja, hogy Gyurcsány politikája okés, hisz az övé a legnagyobb párt és támogatás, így muszáj vele.
2022. ápr. 10. 19:12
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
Úgy próbálta megszólítani a mélyen tisztelt szavazópolgárokat,mintha azok zöme értelmes ember lenne. Ez a legnagyobb hibája. Ha feldob valami fasságot amin lehet pörögni,fröcsögni,rettegni és nonstop nyomatja a TV-ben,rádióban és az újságok zömében valamint ad mellé egy kiló száraztésztát akkor meglesz a 2/3 neki is :D
2022. ápr. 10. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!