DK-s szavazók! Hiányozni fog nektek a kapitányotok?
Gyurcsány Ferenc a DK elnöke nevezte kapitánynak Márki-Zay Péter a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet.
A közvélemény-kutatások szerint az összefogás vereséget fog szenvedni a Fidesztől, és ha így lesz Márki-Zay Péter valószínűleg vissza fog vonulni Hódmezőváráshelyre.
A kérdező valószínű azt hiszi, hogy ellenzéki oldalon is az van, mint a fideszben, hogy kötelező egyetérteni azzal, amit a politikusok mondanak.
Ellenzékben lehet más véleményed,lehet azt mondani, hogy Fletó vagy MZP hülyeséget beszél, pl.
1-es, nem tudom, hogy kalkuláltad ezt ki, még mindig a Narancs Diktatúra vezet (33-31%-ot ír az általad idézett cikk)
De szívsen kiegyeznék ezzel, és ilyen tömegű bizonytalannal április 2-án, akkor már úgy érezném, hogy van legalább esély.
Hatos vagyok, kiváncsi vagyok, miért pontoztak le, mikor a cikk első sorában már le van írva a 33-31% arány. :D
Ezt szerintem annak ellenére le lehet írni tényként, hogy ellenzéki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!