Melyik pártra szavaztok majd a 2024-es EP-választáson?
Ofc Mi Hazánk
Jó látni, hogy friss erőként már most elég stabil massziv és rendezett szavazótáboruk van és ez csak növekedni fog
Hát ha ugyanez a "remek" felhozatal lesz, akkor a Kutyapártra.
Azért vagyok bajban mert olyan pártra akarnék szavazni ami az ún. "szélső" baloldali frakcióba ülne be ...de nálunk ilyen ugye nincs.
A zöldek frakcióját is szívesen támogatnám ...de ahogy nálunk a jelenlegi LMP-t és a Párbeszédet elnézem... hát rájuk inkább nem.
Simán szavaznék olyan jobboldali pártra is, ami hiteles, gyakorol rendszerkritikát, de nem túl radikális számomra ...a 2018-as Jobbik ilyen volt. A Mi hazánk az én ízlésemnek túlontúl radikális, a mostani Jobbik meg egy értelmezhetetlen cirkuszi társulat.
A Fideszre vagy a pro-establishment pártokra eszem ágában nincs szavazni.
Bocsi, kicsit hosszú lett.;)
#8: "Simán szavaznék olyan jobboldali pártra is, ami hiteles, gyakorol rendszerkritikát, de nem túl radikális számomra"
MZP új pártja várhatóan ilyen lesz.
#9: Hát ha valamit, akkor rendszerkritikát hiába várnék MZP-től. Rendszerkritika alatt itt most nem a NER kritikáját értem, bár az is beletartozik.
MZP a nyugati pro-establishment definíciója. Minden jót kívánok neki az új pártjához! Emberileg egyébként sokkal többre tartom őt mint a hat párt vezetőit, de alig értek vele egyet bármiben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!